Bursa'da Detaylı Oto Temizlik Önerisi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pilot_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pilot_

Üye
İsim
Emir Yazıcı
Araç
Golf
Dostlar herkese iyi forumlar. Yakın zamanda bir Golf aldım ve aracın sağlam bi detaylı iç dış temizliğe ihtiyacı var. Pasta cilada yaptırmak istiyorum. Koltuklar vs yıkanacak. Bunlar için öneriye ihtiyacım var tecrübe ettiğiniz gerçekten detaylı kelimesinin hakkını veren bir esnaf arıyorum.

Detaylı temizliği bilmiyorum ama pasta cila işini 7 8 binden aşağı yapan yerden uzak durun gerekirse başında durun işlemin başından sonuna kadar adamlar 2 3 saatte pasta cila boya koruma yapıyorlar o iş öyle olmaz.Seramik de düşünüyorsanız bunun hakkı 11 12 bin tldir altında yapan seramik falan kullanmıyordur wax sürüp geçiyordur.Mersinde yaşıyorum 5 bin₺ye iç dış detaylı temizlik koltuk yıkama vs.boya koruma pasta cila seramik yapan yerler var.Sabah bırakıyorsun arabaya ikindiye veriyorlar geri.Bu bahsettiğim işlerin ortalama süresi minimum 2 gündür.Size tavsiyem ne yapılırsa yapılsın başında durun ve kullandıkları ürünleri sorup araştırın saçma sapan ürünler kullanıyorlar piyasada.

Dostlar herkese iyi forumlar. Yakın zamanda bir Golf aldım ve aracın sağlam bi detaylı iç dış temizliğe ihtiyacı var. Pasta cilada yaptırmak istiyorum. Koltuklar vs yıkanacak. Bunlar için öneriye ihtiyacım var tecrübe ettiğiniz gerçekten detaylı kelimesinin hakkını veren bir esnaf arıyorum.
hocam https://www.instagram.com/polisajgarage/ ben buraya pasta cila yaptırdım. Babası boyacı ve temelden yetişmiş bir eleman. Ayrıca en çok dikkat ettiğim konu dükkanda lift var yani kapıları yalapşap yapmıyor aracı kaldırıp kapıları da detaylı yapıyor. Detaylı temizlikte yapıyorlar diye biliyorum. Benim arabanın eski sahibi İstanbul'da tershane yakınlarında çalıştığı için boyada demir tozu vardı zımpara gibiydi boyaya hiç hasar vermeden pırlanta gibi yaptı arabayı. Tavsiye ederim

Benim aracın işlemi yanlış hatırlamıyorsam 2 gün sürmüştü

hocam https://www.instagram.com/polisajgarage/ ben buraya pasta cila yaptırdım. Babası boyacı ve temelden yetişmiş bir eleman. Ayrıca en çok dikkat ettiğim konu dükkanda lift var yani kapıları yalapşap yapmıyor aracı kaldırıp kapıları da detaylı yapıyor. Detaylı temizlikte yapıyorlar diye biliyorum. Benim arabanın eski sahibi İstanbul'da tershane yakınlarında çalıştığı için boyada demir tozu vardı zımpara gibiydi boyaya hiç hasar vermeden pırlanta gibi yaptı arabayı. Tavsiye ederim

Benim aracın işlemi yanlış hatırlamıyorsam 2 gün sürmüştü
sağolun hocam sayfaya ufak göz gezdirdim hoşuma gitti sonuçlar vs. Fiyat neydi acaba sizin işlemin ?

Arkadaşın dediği yer iyi. Takip ettiğim farklı ilde ki detailingcilerden de takip eden var. Geçer not aldı.

Bir de Detailing Dükkanı Bursa işletmesine bakabilirsiniz.

Fiyatlar hakkında bilginiz varsa yazabilir misiniz ?
Arayıp sormanızı tavsiye ederim hocam hatta aracı görmeden tam net rakamda belli olmayabilir.

Ben hobi olarak uğraşıyorum, şahsen aşşırı kirli iç veya aşırı hareli çizikli arabayla daha az çizikli arabanın emek sarfiyatı, malzeme sarfiyatı aynı olmuyor.

Geri