Bilinmeyen Sembol

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Exkafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Exkafa

Yeni Üye
İsim
Emre
Araç
Golf 8.5
Arkadaşlar bu sembolü kullanma klavuzunda bulamadım anlamı nedir

Ekli dosyalar

• IMG_1950.jpeg
    IMG_1950.jpeg
    222.2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1952.png
    IMG_1952.png
    925.7 KB · Görüntüleme: 21
https://www.volkswagen.co.uk/en/own...ight/electric-front-assist-not-available.html

Bu site yardımcı olabilir sembol işaretine.

Gösterge lambası kehribar renginde yanar ve ayrıca bir metin mesajı görüntülenir.

• Radar sensörü veya kamera penceresi kirli. Radar sensörünü ve ön camı temizleyin.
  • Radar sensörü veya kameranın görüşü hava koşulları, örneğin kar veya deterjan kalıntıları veya kaplamalar nedeniyle bozulur. Radar sensörünü ve ön camı temizleyin.
  • Radar sensörünün görünümü, ek parçalar, plaka tutucularının süs çerçeveleri veya çıkartmalar tarafından engelleniyor. Radar sensörünün etrafındaki alanı boş tutun.
  • Kameranın görünümü, ek parçalar veya çıkartmalar nedeniyle engelleniyor. Kamera penceresinin etrafındaki alanı boş tutun.
  • Radar sensörü veya kamera yerinden oynamış veya hasar görmüş, örneğin aracın ön tarafında veya ön camda meydana gelen hasar nedeniyle. Hasarın görünür olup olmadığını kontrol edin.
  • Aracın ön kısmında boya veya yapısal tadilatlar yapıldı.
  • Sorun devam ederse, Ön Yardımı kapatın ve yetkili bir servise gidin.

Çarpışma önleyici kullanılamıyor demek. Arabanın önündeki radarda bı terslik var demek bu. Ayrıca araçta sorun olduğunda multimedya ekranında araç kısmından ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Radarın önüne kar birikmiş olabilir, yaprak yapışmış olabilir , ya da direk hasar görmüş olabilir. Bakacaksınız artık

Ama dediğim gibi her şeyi buraya sormanıza gerek yok hem internette var hem de multimedyada yazıyor tüm uyarılar zaten kapı açık olsun o bile yazıyor

Geri