V Kayışı, Triger Bölgesinden Gelen Ritmik Ses

fgulesen

Yeni Üye
İsim
Fikri
Araç
Golf 7.5 1.6tdi
Arkadaşlar merhaba, aracımda rölantide (motor soğuk sıcak farketmiyor ) ritmik bir ses var tarif etmek gerekirse dı dı dı dı -dı dı dı dı, sesi aracın içinden de alıyorum. Aracı 1.000 devire getirdiğimde ritim artıyor. Farları açtığımda ritim artıyor, sürüşde de hafif bir böyle arada sanki yakıta pislik kaçmışcasına hafif tekleme hissediyorum sesle bağlantısı var mı bilmiyorum. Aracım 1.6 tdi 98.000 km de. şüphelendiğim yerler var ancak başına böyle birşey gelmiş varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Video linktedir

yalnız tekleme normal değil araçta yazılım var mı?
Herhangi bir yazılım yok. Tekleme nadiren oluyor ve hissedilir derecede değil çok hafif hissediyorum. Gaza yüklendiğimde aracın atılımında hiçbir sorun yok mermi gibi gidiyor neredeyse 3. Viteste patiye kalkıyor

Upvote 0
Arkadaşlar merhaba, aracımda rölantide (motor soğuk sıcak farketmiyor ) ritmik bir ses var tarif etmek gerekirse dı dı dı dı -dı dı dı dı, sesi aracın içinden de alıyorum. Aracı 1.000 devire getirdiğimde ritim artıyor. Farları açtığımda ritim artıyor, sürüşde de hafif bir böyle arada sanki yakıta pislik kaçmışcasına hafif tekleme hissediyorum sesle bağlantısı var mı bilmiyorum. Aracım 1.6 tdi 98.000 km de. şüphelendiğim yerler var ancak başına böyle birşey gelmiş varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Video linktedir
Söylediğiniz ses normal gibi durmuyor hocam yarın kendi aracıma bi bakim fakat böyle bir ses duyduğumu hiç hatırlamıyorum triger kısımdan rulman sesine benziyor daha çok

Upvote 0
Bence de fazladan bir ses geliyor, devir, sarsıntı, yakıt değişimi vb şeyler nasıl ? Benim trigerde araç soğukken 60.000 km’de ince bir kayış sesi vardı su pompası damlatmış vs değiştim düzeldi ancak onla ilgili olmasa da bunlarda su pompası kronik aklınızda o da bulunsun.

Upvote 0
Bence de fazladan bir ses geliyor, devir, sarsıntı, yakıt değişimi vb şeyler nasıl ? Benim trigerde araç soğukken 60.000 km’de ince bir kayış sesi vardı su pompası damlatmış vs değiştim düzeldi ancak onla ilgili olmasa da bunlarda su pompası kronik aklınızda o da bulunsun.
Yakıt bir tık ortalamanın üstünde gidiyor, devir saatinde dalgalanma vs yok, sürüş esnasında hafif de bir horlama hırıltı gibi hissediyorum, 3 ustaya gösterdim birisi birşey anlayamadı bile, birisi devirdaim olabilir dedi, bi tanesi de Triger dedi ama triger değil gibi

Upvote 0

Geri