victory_
Üye
Herkese merhaba Golf7 aracımda dörtlü düğmesi değiştirdikten sonra kontağı çalıştırdığım için malesef yol bilgisayarı almanca oldu ve Airbag hata işareti ortaya çıktı bunu nasıl çözümleyebilirim teşekkürler.
Airbag için vcds ile arıza kodunu silmelisiniz.Herkese merhaba Golf7 aracımda dörtlü düğmesi değiştirdikten sonra kontağı çalıştırdığım için malesef yol bilgisayarı almanca oldu ve Airbag hata işareti ortaya çıktı bunu nasıl çözümleyebilirim teşekkürler.
Herkese merhaba Golf7 aracımda dörtlü düğmesi değiştirdikten sonra kontağı çalıştırdığım için malesef yol bilgisayarı almanca oldu ve Airbag hata işareti ortaya çıktı bunu nasıl çözümleyebilirim teşekkürler.
17.x kablom var fakat Ümraniyedeyim. Ayrıca bahsettiğiniz kodlama nasıl yapılıyor araştırmak lazım!
Merhaba kodlama ilgili öğrenmek istiyorum ama nereden başlamak gerek bilmiyorumSelect>17(instruments)>coding>long coding
- MFA ekranı dilini değiştirme
Byte8 seçin
Display kısmındaki dili turkish yapın. Exit>do it.
Sonra adaptationa basın.
Search kısmına LAN yazıp arattırın.
Kanaldan turkish dilini seçip do it. Deyin. Go back.
Bununla ilgili youtube de çeşitli videolar mevcut açıp adım adım izleyip yapabilirsiniz..Merhaba kodlama ilgili öğrenmek istiyorum ama nereden başlamak gerek bilmiyorum