Golf 8 Yağ Sıcaklık Sensörü Hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omerg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omerg

Üye
İsim
omer
Araç
Golf 8 1.0 eTSI Life 2021
Merhaba,
Golf 8 1.0 etsi aracımda yağ sensörünün 50 60 70 arasında hızlıca değiştiğini, genelde — gösterdiğini gördüm. Obdeleven ile bağladığımda Yağ sıcaklık sensörü hatasını gördüm. Yarın servise gideceğim ancak bu sorunu daha önce yaşayanlar var mı? Garantim de olmadığı için servis cok sağlam kitleyecek :(

Ekli dosyalar

• IMG_6235.jpeg
    IMG_6235.jpeg
    132.2 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Merhaba,
Golf 8 1.0 etsi aracımda yağ sensörünün 50 60 70 arasında hızlıca değiştiğini, genelde — gösterdiğini gördüm. Obdeleven ile bağladığımda Yağ sıcaklık sensörü hatasını gördüm. Yarın servise gideceğim ancak bu sorunu daha önce yaşayanlar var mı? Garantim de olmadığı için servis cok sağlam kitleyecek :(

Geçmiş olsun...
Ya şu araçların garantisini uzatmanız lazım gerçekten heran bir arıza çıkabilecek potansiyel de bu araçlar...

Upvote 0
Geçmiş olsun...
Ya şu araçların garantisini uzatmanız lazım gerçekten heran bir arıza çıkabilecek potansiyel de bu araçlar...
sağ ol metin abi cok can sıkıcı bir durum

Upvote 0
garanti uzatma yıllık 50k dediler

Vay vay ben 20k yaptırmıştım...

Bunu sen garantin devam ederken mi sordun yoksa bitti garanti gün geçti uzatayımmı dedi... bazen bu nedenle fazla ücret istenebilir 50k çok fazla şimdi arıcam bakayım benim araca ne diyecekler bu ücret fazla geldi bana...

Son düzenleme:
Upvote 0
Vay vay ben 20k yaptırmıştım...

Bunu sen garantin devam ederken mi sordun yoksa bitti garanti gün geçti uzatayımmı dedi... bazen bu nedenle fazla ücret istenebilir 50k çok fazla şimdi arıcam bakayım benim araca ne diyecekler bu ücret fazla geldi bana...
Çok fazla hocam ya

Upvote 0
Çok fazla hocam ya

merak ettim aradım ve avek deki vdf ciler yeni yapılacak araç için 50k dediler...

ben daha önce yaptırdığım için 4445833 bu numarayı aramamı istedi görevli merak ettim bende normalde sürekli garanti uzattığım için ne çıkacak diye mail adresüme yollacaklar meraklandım...

Upvote 0
merak ettim aradım ve avek deki vdf ciler yeni yapılacak araç için 50k dediler...

ben daha önce yaptırdığım için 4445833 bu numarayı aramamı istedi görevli merak ettim bende normalde sürekli garanti uzattığım için ne çıkacak diye mail adresüme yollacaklar meraklandım...

50k için değer mi bilemiyorum açıkçası. Manuel TSI araçlar için gerekmeyebilir ama yinede hibrit dsg araçlar için gerekebilir..

Upvote 0
50k için değer mi bilemiyorum açıkçası. Manuel TSI araçlar için gerekmeyebilir ama yinede hibrit dsg araçlar için gerekebilir..

İşte orasını düşünmek lazım kronik yada arıza yapacak yerlerin arıza yapma ihtimalini hesap ederek ama çok artmış...

dönüş gelsi benim için ikinci uzatma fiyatı eylül 2025 de oluşabilirmiş...

totalde nakit olur ise 44k taksit olur ise 52k...

Son düzenleme:
Upvote 0
9k fatura cıktı yağ seviye sensörü değişecekmiş. 2022 model 11k kmdeki aracın bu sensörü nasıl bozulabilir anlamıyorum

Upvote 0
gerçekten ne var ise eski araçlarda var bu seride çok arıza çıkmaya başladı...
Ne kadar ekmek o kadar köfte, aslında ne kadar köfte ise o kadar ekmek olmalı da neyse

Parça sayısı arttıkça bozulan parça sayısı da artıyor. Günümüz koşullarındaki kalitesiz üretim ve dandik mallar da devreye girince sonuç bu

Upvote 0

Geçmiş olsun. Golf 8'lerde maalesef özellikle yazılımsal sorunlar çok fazla çıktı.
iyi niyet garantisi kapsamında mı bu tutar çıkarıldı yoksa normal servis fiyatı mı?

Upvote 0

Geri