Ne almalıyım?

Osmanfth

Yeni Üye
İsim
Osman Fatih
Araç
Golf 7
Abilerim selamlar forumda yeniyim ve üniversite öğrencisiyim. Babam bana golf 7 alacak ama ne alacağımıza bir türlü karar veremiyoruz ya 1.2tsı ya da 1.4tsı almayı düşünüyoruz. Ben arabada bluetooth özelliği olsun istiyorum ama bazı 2014 comfortlinelarda var bazılarında yok. 1.4 tsı 2014lerde yok 1.2tsılarda var ben çözemedim bu işi. Bir araba buldum araba 2014 comfort paket ama bluetoothla sensörler yok? alsam ve taktırmaya çalışsam olur mu satıcı bir kitle bluetooth işini çözebileceğimizi falan söyledi lütfen yardım edin.

Hoşgeldiniz. Comfortline araçlarda bluetooth yanlış hatırlamıyorsam 2015 ortasından itibaren standart olarak geliyor. 2013 veya 2014 olup ekstra opsiyonlu olan araçlarda da bluetooth mevcut.

Model yılına ve paketine göre tüm opsiyonel donanımlara dair detaylı bilgiler forumumuzda bolca mevcut. İlgili kategorideki konulardan gözatabilirsiniz. https://www.golftutkusu.com/forum/23-opsiyonel-donanimlar/

Hoşgeldin,
Ahmet Bey’in dediği gibi Golf 7 1.2 TSI 2015 üstü modellerde orjinal teypte Sağ üst köşedeki tuşta “PHONE” yazanlar bluetooth bağlantısı vardır. 2015 öncesi sağ üstteki tuşta “SETUP” yazıyorsa blu. Yoktur diyebiliriz en kısa yoldan. 1.2tsi motorun da 2 tipi var birisi 77kW(105hp) diğeri 81kW(110hp) -temelde aynı motor, bildiğim kadarıyla eksantirik zamanı ve yazılım farkı yapmış VW-

1.2tsi alacaksanız Comfortline pakete ek olarak —Sürüş paketi ( hız sabitleyici/sınırlayıcı - direksiyondaki tuş takımı farklıdır detaylı inceleyin)
—Konfor paketi ( standart arkada sensör vardır, bu paketle ön tampona da sensör gelir, ayrıca sağ ayna otomatik aşağıya iner vs.)
Birde Işık paketi varayak altı aydınlatma ve otomatik far geliyor diye biliyorum.
İyi forumlar..

Ekli dosyalar

• IMG_3964.jpeg
    IMG_3964.jpeg
    43.9 KB · Görüntüleme: 8

Geri