Golf 7 için kayma yapmayan bagaj havuzu önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Üye
İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar dilerim

golf 7 için kayma yapmayan bagaj havuzu önerilerinize açığım.

daha önce clio 5 aracım için bagaj havuzu almıştım trendyoldan lakin üzerindeki eşyalar bi sağa bi sola kayıyordu o yüzden kayma yapmaması önemli şimdiden teşekkür ederim

Merhaba, geçen gün doğuş otodan orijinal olanı aldım 1600 küsur gibi bir fiyatı vardı sanırım ilk izlenimim güzel koku yok arkada ufak tefek birkaç eşyam var ön arka balata takımı var kutusunda halen koyduğum yerde duruyor haricen araç içinde sahlerin havuzlu paspasını kullanıyorum onlardan da memnunum koku yok, temizliği kolay, kaliteside güzel ve işini iyi yapıyor etrafa toz toprak saçılmıyor sahler markasınında bagaj havuzuna bakabilirsiniz ama ben baktığımda stoklarında görememiştim

Elimde hem orjinal hem de halı bagaj havuzu var. Orjinal olanda da yine malzemeler illaki kayıyor. Hiç kaymaması için halı bagaj havuzu şart bence. Kalıp olarak da tam oturuyor. Sıvıyı da alta geçirmiyor.

Merhaba, geçen gün doğuş otodan orijinal olanı aldım 1600 küsur gibi bir fiyatı vardı sanırım ilk izlenimim güzel koku yok arkada ufak tefek birkaç eşyam var ön arka balata takımı var kutusunda halen koyduğum yerde duruyor haricen araç içinde sahlerin havuzlu paspasını kullanıyorum onlardan da memnunum koku yok, temizliği kolay, kaliteside güzel ve işini iyi yapıyor etrafa toz toprak saçılmıyor sahler markasınında bagaj havuzuna bakabilirsiniz ama ben baktığımda stoklarında görememiştim
sahleri clio aracımda kullanmıştım belli kokusuz kolay temizleniyordu ama belli bi zaman sonra kalıpta bozulma oldu şu an fabrikasyon kauçuk paspaslarını kullanıyorum yazında orijinal halı paspasları kullanıyorum galiba orijinal bagaj havuzunu alacağım teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar dilerim

golf 7 için kayma yapmayan bagaj havuzu önerilerinize açığım.

daha önce clio 5 aracım için bagaj havuzu almıştım trendyoldan lakin üzerindeki eşyalar bi sağa bi sola kayıyordu o yüzden kayma yapmaması önemli şimdiden teşekkür ederim

Altı plastik üstü halı kaplı olanlar hem su geçirmiyor hem kayma yapmıyor

https://www.halibagajhavuzu.com/vw-golf-vii-ust-raf-hali-bagaj-havuzu-2013-2021-arasi-5770

.

Geri