cngzelveren
Üye
Oktay abi kaplamamı yoksa kendimmi boyayayım?Hocam kaplama yaptirman maliyet açısından daha hesaplı olur senin icin
Zamaninda ankarada gmg de golf7 aracıma yaptirmistim çok da guzel olmustuOktay abi kaplamamı yoksa kendimmi boyayayım?
Kadran çerçevesi var bende. Darıca dayım...
Aracımı piano black çevirmek istiyorum bu parçaların çerçeveleri lazım.
Fiyat bilgisi verirmisinKadran çerçevesi var bende. Darıca dayım...
Sen bir fiyat ver kardeşim 05558891152İnan fiyat bilmiyorum, sen öğrenmişsindir. Sen teklif et istersen ona göre anlaşalım. Servis fiyatı sorgularsam yüksek çıkar sanırım.
Teşekkür ederim üstadım içinde gösterger lazım değil sadece çerçeve lazım oda çıkmacılarda 750 tl buldumSarı sitede 4250 yazmışlar, ben sana 3500 tl ye bırakayım o zaman.
Benim söz ettiğim parçada Ataşehirde araç üzerinden sökülecek piyasada kadranıyla beraber o fiyatlara buldum hayalet ekran takıran arkadaslar kadranı ile beraber 3 4 satıyor.Orjinal çiziksiz çıkmacı rakamları 3.5-4.5 arası verdiğin rakam normal… yan sanayi uzak doğu ürün çok piyasada…
Ekli dosyayı görüntüle 81995
Benim söz ettiğim parçada Ataşehirde araç üzerinden sökülecek piyasada kadranıyla beraber o fiyatlara buldum hayalet ekran takıran arkadaslar kadranı ile beraber 3 4 satıyor.