Sağ Koltuk Klima Çıkış Yerleri Sıcağı Açtığımda Soğuk Üflüyor

Golf72013

Yeni Üye
İsim
Bahri
Araç
Golf 7
Arkadaşlar merhaba 2013 golf 7 var. Klimanın ve peteklerin üflediği sıcak yada soğuk havayı üflediği ızgaralar var. Solda şöför koltuğunda 2 adet yan koştuktada 2 adet var. Yan koltuktakiler sıçağı açtığımda soğuk üflüyor. Sadece şöför koltuğu sıcak üflüyor.

Arkadaşlar merhaba 2013 golf 7 var. Klimanın ve peteklerin üflediği sıcak yada soğuk havayı üflediği ızgaralar var. Solda şöför koltuğunda 2 adet yan koştuktada 2 adet var. Yan koltuktakiler sıçağı açtığımda soğuk üflüyor. Sadece şöför koltuğu sıcak üflüyor.
Bir dönem antifriz kullanılmadığından muhtemelen pas oluşmuş ve o da kalorifer peteğinin bir kısmı tıkamıştır.
Kalorifer peteği değişimi gerekir. işçiliği biraz zordur, parça parası kadar da işçilik isteyebilirler.

Upvote 0
arkadaşım bendede kışın dengesiz ısıtma oluyordu.klima resetleme ile çözülmüstü denedinizmi acaba.

Upvote 0
Klima nasil resetleniyor?
arabada anahtar marş konumunda olucak.yüze gelen üfleme imleçine ve AC tuşuna beraber basacaksınız 5 sn filan sonra yanıp sönmeye başlayacaklar burada bırakın ışıklar yanıp sönmeye başlayacak.havayı yönlendiren flapların konumunu olması gereken duruma getirip resetleyecek.bu kadar kolay ben her kışa girerken yapıyorum.inşallah size faydalı olur.

Upvote 0
arabada anahtar marş konumunda olucak.yüze gelen üfleme imleçine ve AC tuşuna beraber basacaksınız 5 sn filan sonra yanıp sönmeye başlayacaklar burada bırakın ışıklar yanıp sönmeye başlayacak.havayı yönlendiren flapların konumunu olması gereken duruma getirip resetleyecek.bu kadar kolay ben her kışa girerken yapıyorum.inşallah size faydalı olur
Manuel klima resetleme oluyormu benim araçta iki tuş var 1. Sirkülasyon 2. AC klima açma

Upvote 0

Geri