golfmk7fan
Üye
Merhaba arkadaşlar 2014 aralık ayından beri kullandığım aracımda son 6 7 aydır gösterge ortasındaki bilgi ekranından uyarı sesi ve hata yazısı çıkıp anında kayboluyordu bu olay çok ani ve hızlı geliştiği için başlarda bu yazıyı okuyamadım ara ara alakasız zamanlarda bu yazı çıkıyordu aracı herhangi bir zorlama falan kesinlikle söz konusu değil daha sonrasında bu durum canımı sıkmaya başladı ve bu gösterge ekranına odaklanarak aracı kullanmaya başladım sürekli ve sonunda çıkan yazıyı okudum 'Hata vitesi P konumuna alın ' 1 saniye gibi bir süre kalıp gidiyor , araca uyarı sesi verdiyor(benzin azaldığında menzil 80 vs. diye uyarı çıktığında çıkan ses) daha sonrasında doğuş oto kartaldan randevu alarak bu durumu açıkladım gelin kontrol edelim dediler. Gittik , aracı sisteme bağladık ve vites mekanizmasında bir problem olduğu böyle değişim olana kadar böyle kullanmanın bir sıkıntı olmayacağı ancak ilerleyen zamanda büyük bir probleme yol açmaması için garanti süresinde değiştirilmesi gerektiği söylendi parça siparişi geçildi randevu oluşturuldu. İşçilik dahil 2500 liralık bir fatura çıktı , garantide olduğu için ben herhangi bir ücret ödemeyeceğim ancak yine de içime bir kurt düştü ilerleyen zamanda tekrarlar mı yine sıkıntı çıkar mı ? Sonuçta aralık ayında 1 senelik garantim bitecek. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Vites mekanizması değişimi şart mı acaba , çevremde kimileri onlar iş olsun diye yazmış olabilir yazılımsal bir hatadır anlık çıkıp gidiyordur diyor