1.5 varken gerek yok bence. 1.5 style alman daha iyi olur diye düşünüyorumHerkese selamlarGolf 8 1.0etsi R-Line sahibi abilerim tavsiye eder mi? Aracın olumlu olumsuz yönleri nelerdir? 1.0etsi 110 beygir yeterli mi?
Üstadım senin varlığın yeter sen biliyorsun...1.0 etsi R line, görüntü olarak mükemmel makina, koltuklar spor yayları Progresif direksiyonu, modifiyeli orjinal görüntüsü vs… ayrıca ister 1.5 etsi olsun ister 1.0 etsi olsun bunlar yarış makinaları değiller 2.0 TSİ olmadıktan sonra benim için gerisi önemli değil. Ekonomi önemli gidişi de üzmesin dersen 1.0 etsi ideal bir motordur hocam. Fiyatı ortalama 200-250k daha uygundur. 1.5 motora göre daha sessiz çalışır, öyle gidişide üzmez dsg ile uyumu iyidir. Psa grubunun 1.2 protech motorlarından daha iyi bana göre.
Aralarında aman aman uçurum fiyat farkı olmadığını hesaba katarsak, 1.5 eTsi style önceliğim olurdu ve seçenek olarak önermek isterim size de.Herkese selamlarGolf 8 1.0etsi R-Line sahibi abilerim tavsiye eder mi? Aracın olumlu olumsuz yönleri nelerdir? 1.0etsi 110 beygir yeterli mi?
Full şehir içi ise 1.0 R line önerimdir. 1.0 lar gerçekten şaşırtıcı şekilde beklenmedik gidiyor. Ben ilk bindigimde şasırmıştımYılda 5 bin km yapıyorum ve hep şehir içi kullanıyorum onun için yeterli olduğu düşündüm. @metinkar abi sence yeterli mi abi![]()
2016 Polo 1.2 Tsi Lounge gibi güzel gidişi vardır o zaman...Full şehir içi ise 1.0 R line önerimdir. 1.0 lar gerçekten şaşırtıcı şekilde beklenmedik gidiyor. Ben ilk bindigimde şasırmıştım
200 tork fazlasıyla yetiyor.2016 Polo 1.2 Tsi Lounge gibi güzel gidişi vardır o zaman...