jigsaw
Yeni Üye
Sana cevap vermiyorum ve dikkate almıyorum .Öncelikle geçmiş olsun!
Hocam,burası bir forum ve amacı yardımlaşma,bilgi paylaşımı vs evet,ama böyle konularla burayı meşkul etmezsseniz herkesin hayrına olur.Aracınız daha 1 aylık,dolayısıyla garantisi var,olabilir elektronik alet yanmıştır vs,götürsenizya servise,belliki bir arıza var ve bedelsiz yapılacak zaten,bunu buraya yazmanın amacı ne?
Götürürsün,bakarlar yaoarlar sende buraya anca servis sonrası sonuçları paylaşırsan bir işe yarar!
Pozisyon gri yani,markayı karakamak için kötü niyet bile aranabilir burada çünkü yapılan mantık dışı!
https://www.golftutkusu.com/topic/24789-golf-8-2022-rline-ekran-karardi-acilmiyor/Golf impression aracı 1 ay önce ankara arca dan satın aldım . Hayalet ekran açılmama sorunu yaşıyorum bu hatayı alan veya çözümünü bulan arkadaşlardan tavsiye almak için yazdım teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 81980
Hiç tekrarladımı sonra . Soğuk havalarda meselahttps://www.golftutkusu.com/topic/24789-golf-8-2022-rline-ekran-karardi-acilmiyor/
bende de oldu kendiliğinden bir süre sonra düzeldi
Manisa'nın soğuğu soğuk değil adam ManisalıHiç tekrarladımı sonra . Soğuk havalarda mesela
şuanlık olmadı daha 3-5 C gündüzleriHiç tekrarladımı sonra . Soğuk havalarda mesela
Arabanız suanlik geri mi aldınız yoksa geçici araç mi verdiler.Aracı bugün geri alacağım . Şuan resetleyince geri gelmiş ekran fakat değişecekmiş almanyadan parça sipariş edildi.
Yani geçici araç verebiliriz dediler ama parça gelene kadar 1-1.5 hafta serviste kalmasını istemedim o yüzden alacağım bugün . Yani ekran kendine geldi şuan kullanılabilir ama yinede parça gelince değiştireceklerini söylediler.
Hiç dikkat etmedim bu duruma. Karanlıkta bakmak lazım. Dediğiniz gibi en azından çözüm üretiyorlar. Bir çok bilgisayar için kullanılan monitör üreticileri by tarz ışık sızması veya ölü piksel için garanti sağlamıyorken VW bunun yapması ilginç geldi. Sonuçları takip ediyorum hocam.Merhaba, ben de bugün ışık sızıntısı sebepli Ankara Doğuş'a başvurdum. Araçım 2 aylık. Pazartesi teslim edeceğim. Dediğiniz gibi eğer İstanbul'dan tedarik edersek 2-3 gün, Almanya'dan tedarik edilecekse parça tesariki bir hafta on gün sürecek bilgisi verildi. Parça yurtdışından gelecekse parça bekleme sürecinde arac sizde kalabilir dendi. Bekleyip göreceğiz.
Olabilir bence böyle şeyler. Bin tane tedarikçi ile çalışılıyor. Bin tane montaj istasyonundan geçiyor üretim esnasında. Benim için çözüm üretmeleri yeterli. Onu da sunuyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 82044