Soğuk çalıştırmada tık tık ses gelmesi hareket ettikten sonra durunca o sesin tekrar gelmemesi ama her soğuk ilk çalıştırmada yapıyor nedir sebebi ?

mstfa_07golf

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Araç
Golf 7 TDI
Soğuk çalıştırmada tık tık ses gelmesi hareket ettikten sonra durunca o sesin tekrar gelmemesi ama her soğuk ilk çalıştırmada yapıyor nedir sebebi ?

Dizelse enjektör bobini yapıyor olabilir egzoz manifold contalarında kaçak varsa da geliyor

daha açıklayıcı şekilde yazar mısın hocam bişey anlaşılmıyor sabah ilk çalıştırmada ses gelmesi tdi da normal ısınınca keser

Conta kaçak olsa duman atması olur diye biliyorum ama bunda duman ve yağ eksiltme yok
Benim aracımda öyle şuan serviste tüm egzoz contaları değişti kesilmişti 6 ay sonra tekrar başladı aynı ses sabahları kalorifer açıkken ufaktan mazot kokusu geliyorsa kaçırıyordur

Ekli dosyalar

• da39cef9-eda1-4c5d-8919-0f70dec42625.jpeg
    da39cef9-eda1-4c5d-8919-0f70dec42625.jpeg
    340.9 KB · Görüntüleme: 15
Benim aracımda öyle şuan serviste tüm egzoz contaları değişti kesilmişti 6 ay sonra tekrar başladı aynı ses sabahları kalorifer açıkken ufaktan mazot kokusu geliyorsa kaçırıyordur
Doğru kalorifer açıkken içeri hafif mazot kokusu veriyordu bende nerden geliyor diyordum teşekkür ederim

Geri