- İsim
- Mehmet
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Hayır yakıt ortalamaniza göre hesaplıyor. Siz çok yaktirmışsınız ondan az gözüküyor. Tüm depolar 45Lbenim depom mu küçük anlamadım 820 km nasıl oluyor ?![]()
Hayır yakıt ortalamaniza göre hesaplıyor. Siz çok yaktirmışsınız ondan az gözüküyor. Tüm depolar 45Lbenim depom mu küçük anlamadım 820 km nasıl oluyor ?![]()
Dediğim gibi ortalamaniza göre ölçüyor. Yağ kısmına katılıyorum ama artık hepsi öyle kaçış yok mecburuzYakıt göstergesi çok oynuyor örneğin trafik olduğunda kalan km 200 iken 20-30 dk çevreyolu gibi aracın az yakacağı bir yola çıktığımda hemen 230-240 oluveriyor. Kadranın dijital olması güzel de şu yakıt kısmı analog golf 7 deki gibi olsa ya da analog gibi tasarlanmış olsaydı daha güzel tatlı olabilirmiş.
Arabaların fazla dijital olması biraz kafa karıştırıyor mesela aracın yağ seviyesini de orta ekrandan takip etmekte biraz garip, kaputu açınca o çubuğu kontrol etmeden kapatınca huzursuz oluyor insan.
Yakıt göstergesi çok oynuyor örneğin trafik olduğunda kalan km 200 iken 20-30 dk çevreyolu gibi aracın az yakacağı bir yola çıktığımda hemen 230-240 oluveriyor. Kadranın dijital olması güzel de şu yakıt kısmı analog golf 7 deki gibi olsa ya da analog gibi tasarlanmış olsaydı daha güzel tatlı olabilirmiş.
Arabaların fazla dijital olması biraz kafa karıştırıyor mesela aracın yağ seviyesini de orta ekrandan takip etmekte biraz garip, kaputu açınca o çubuğu kontrol etmeden kapatınca huzursuz oluyor insan.
normal o zamanHayır yakıt ortalamaniza göre hesaplıyor. Siz çok yaktirmışsınız ondan az gözüküyor. Tüm depolar 45L
Evet o konuya da katılıyorum hocam. En azından kontak kapatıldığında kadranda çıkan kaç km kaç saat kullanıldı tarzında bilgi vermektense kadranda ufakta olsa toplam km gösterir bir ibare olsa en azından bilgi vermiş olur araç. Haricînde gidip iki saat orta ekrandan toplam km bakmaya çalışıyoruz.Toplam km yi de göstermeli bence yakıtın yanında makyajsızda var
Bunu wolkswagen e yazabiliriz aslında 1 güncellemeye bakarEvet o konuya da katılıyorum hocam. En azından kontak kapatıldığında kadranda çıkan kaç km kaç saat kullanıldı tarzında bilgi vermektense kadranda ufakta olsa toplam km gösterir bir ibare olsa en azından bilgi vermiş olur araç. Haricînde gidip iki saat orta ekrandan toplam km bakmaya çalışıyoruz.
Gösteriyordu sanki toplam km yiEvet o konuya da katılıyorum hocam. En azından kontak kapatıldığında kadranda çıkan kaç km kaç saat kullanıldı tarzında bilgi vermektense kadranda ufakta olsa toplam km gösterir bir ibare olsa en azından bilgi vermiş olur araç. Haricînde gidip iki saat orta ekrandan toplam km bakmaya çalışıyoruz.
Bizde gösteriyor 8.5 da ama arabayı kapatınca sadeceBu golf 8 bizinkilerde böyle göstermiyor
Ayarlardan sağ ve soldaki kısımlardan birine ekleyebiliyorsun. Ama bence gerek yokArabayı kapatınnca sağ tarafta büyük gösteriyor yolda giderkende yakıt göstergesi gibi gösterse iyi olmazmı