Sürekli bozulan termostat arızası

Omer4232

Yeni Üye
İsim
Ömer
Araç
Golf 7
2014 model golf 7 aracımda termostat arızasını bi gideremedim taktırıyorum 1 ay sonra tekrar bozuluyor şu an üzerinde deki 3. Termostat ve yine bozuldu 4. termostatı taktırmaya korkuyorum sürekli aynı arızayı yapıyor termostatı bozan bir şeymi var bi arızadan dolayı yada herhangi bir şeyden dolayı termostat arızalanır mı başına gelen oldumu hiç

Serviste değişen orijinal parça mı bozuluyor ? Garantiden değiştiriyorlar değil mi?

Son düzenleme:
Upvote 0
2014 model golf 7 aracımda termostat arızasını bi gideremedim taktırıyorum 1 ay sonra tekrar bozuluyor şu an üzerinde deki 3. Termostat ve yine bozuldu 4. termostatı taktırmaya korkuyorum sürekli aynı arızayı yapıyor termostatı bozan bir şeymi var bi arızadan dolayı yada herhangi bir şeyden dolayı termostat arızalanır mı başına gelen oldumu hiç
Termostatı sürekli aynı yerden aynı modelimi alıyorsunuz?Öyleyse farklı marka termostat almanızda fayda var,ayrıca ben olsam montajı yapılan yeride değiştirim,belliki birşeyler ters gidiyor.

Upvote 0
Serviste orjinal denediniz mi ?

Upvote 0
Sanayide ustaya değiştirttim Orjinal parça değil ama parçacının dediğine göre sürekli değişen sattıkları bi markaymış bu zamana kadar hiç şikayet gelmemiş

Upvote 0
Sanayide ustaya değiştirttim Orjinal parça değil ama parçacının dediğine göre sürekli değişen sattıkları bi markaymış bu zamana kadar hiç şikayet gelmemiş

E adam açıkça demiş "sürekli değişen" diye. :)

Şaka bir tarafa, belki o seride sorun vardır. Yetkilide orijinal olmasa bile farklı bir marka denemek çözüm olabilir.

Upvote 0
Serviste değişen orijinal parça mı bozuluyor ? Garantiden değiştiriyorlar değil mi?
Değiştirirken para almıyor değil mi? Alıyorsa yolunu bulmuş..

Son düzenleme:
Upvote 0
Termostati bozacak bisey yok hiç bir yere bağlı degil basit bir malzeme o markada sorun vardır belki de yada başka bir ariza varda Termostat arizasi sanip sağlam parcayi değişmeyesiniz

Upvote 0

Geri