Acc ve Şerit takip bağlantı şeması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ufuk05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufuk05

Üye
İsim
Ufuk
Araç
Skoda Superb III
Merhaba Arkadaşlar
aracıma 3Q0907550B acc 2q0980653 şerit takip radarlarını aldım, montaj, kodlamalarına başlıyacağim.
2Q0 980 653 şerit takip sisteminin bağlantı şeması aşağıda ekliyorum.acc nin bağlantı şemasını bulamadım.şerit takipin 1 ve 2 nl pinleri gatewayde 7 ve 17 nl pinlerine acc den gelen kabloyla beraber bağlanıyor.
Burda takıldığım nokta acc ile şerit takipden 2 tane pinin gateway den ayrı birbirine bağlanıcağı söylendi, internette şerit takip kamerasının bende boş olan 3 ve 4 nl pinlerindede kablo takılı fotolar gördüm.paylaştığım montaj şemasında 3 ve 4 nl pinlerle ilgili bilgi yok.
bu iki radarın bağlantısıyla ilgili bilgisi olan elinde şablonu olan varsa paylaşırmısınız. Aşağıda paylaştığım bağlantı şemalarını nerden temin edebilirim. Elsa programında bulamadım

Ekli dosyalar

• 1631919929714.png
    1631919929714.png
    417.1 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
İkisi de ayni yere baglaniyor.
Kontak, sase, extended can

Gatewayin 7 ve 17 nl pinlere bağlanan acc ve şerit takip kabloları okey onda problemim yok. sorun olan eklediğim fotoğrafda şerit takipin 3 ve 4 pinleri dolu ve yabanci sitenin birinde acc nin 5 -6 nl pin kablosu şerit takibin 1 ve 7 nl kablosuna bağlanadiğini yazmiş ama sadece sözlü tavsiye hiçbir bağlanti şemasi bulamadim.1ve 7 nl pinlere bağlanmasi anlamsiz 7 nl pin kamerayı ısıtan rezistansin kablosu

Geri