Golf 7 çift çıkış R Piano Black difüzör taktıran varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Turhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turhan

Katılımcı Üye

İsim
Turhan Atasoy
Araç
Golf 1.4 TSI-BMT 125 Highline 2015
Merhaba,bugüne kadar araca hep donanım eklemekle uğraştım,görsellik için araya orjinal U led far,yay jan,direksiyon vs ekledim ama artık dıştanda birşeyler yapmak istiyorum.Görseli nekadar hoşuma gitsede uzak doğu body kit takmaya kendimi birtürlü ikna edemedim,malum Highlinede far yıkamaların düzgün çalışmaması,kapaklarının düşmesi.Tamponun üzerindeki herhangi bir aksesuarın kırılınca yedeği bulmadığından komple tampon alma ihtiyacı olması,tampon plastiklerinin orjinali gi olmaması vs vs işte.Asla asla takmam demiyorum ama şuanlık düşünmüyorum,dolayısıyla dıştan sadece ufak dokunuşlar düşünüyorum,elimde halihazırda R-line piano blak marşpieller var,piano black spoilerimde var,ayna kapaklarımda piano black bir bütünlük sağlması açısından difizörüde piano black yaptırmaya karar verdim.Araç R-line temasından yürüdüğü için GTI tipi tekli sağ-sol düşünmüyorum,R tipi sağ-sol çifter çıkış yapmayı düşünüyorum,bunun için sağdan ve soldan çift çıkış özel susturucu almayı düşünüyorum.
Didüzörün yapıştırmalı değilde tırnak tırnağa geçmeli olanlardan istiyorum,7 için böyle difüzör varsa tabi.

Gelelim sorumuza,Golf 7'ye benzer bir işlem yaptıran varmı acaba,varsa tecrubelerini mümkünse resimleriyle paylaşırsa çok minnetar olurum.Sarı sitede çeşitli difüzörler var istediğim tarzda ama,nekadarda 7 uyumlu yazsada onların 7.5 uyumlu olduğunu düşünüyorum,zira 7 kasada uygulanmış halini hiç görmedim.7 kasada ne hikmetse sadece GTI tarzı uygulamalar var.
Aşağıdaki resim 7.5 kasaya uygulanmış,ben bunun aynısını 7'ye yapmak istiyorum,mümkünmüdür?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    852.3 KB · Görüntüleme: 16

Geri