Direksiyon ikaz lambası.

Qwerty80

Yeni Üye
İsim
Eren
-Arkadaşlar merhaba. Aracim golf 2013 tsi dsg. Aracı bugün sabah çalıştırdığımda kırmızı direksiyon ikaz lambası yandı. Birkaç kez denedim geçmedi ve direksiyon taş gibi. Çekici ile ustaya götürdük direksiyon kutusu dedi ama daha önce bunu yaşayan oldu mu?
-Bir de ben kutup başını sokup taktım, bunun üzerine extra üç dört hata daha vermeye başladı. Yanlış bir şey mi yaptım bilmiyorum.

-Arkadaşlar merhaba. Aracim golf 2013 tsi dsg. Aracı bugün sabah çalıştırdığımda kırmızı direksiyon ikaz lambası yandı. Birkaç kez denedim geçmedi ve direksiyon taş gibi. Çekici ile ustaya götürdük direksiyon kutusu dedi ama daha önce bunu yaşayan oldu mu?
-Bir de ben kutup başını sokup taktım, bunun üzerine extra üç dört hata daha vermeye başladı. Yanlış bir şey mi yaptım bilmiyorum.
Tas gibi derken dönüyor ama hidrolik yokmuş gibi sert mi yoksa hiç mi dönmüyor

Direksiyon kutusu diyen ustaya, o direksiyon neyse..
Kardeşim akuyu kontrol ettir ölçtür once
Aküyü üç dört ay önce değiştirmiştim. İlk olarak direksiyon ikaz yandı kırmızı. Direksiyon çok sert oldu. Ben silinir umuduyla kutup başını söküp takınca diğer ikazlar eklendi.

?

Geri