cokobash
Yeni Üye
Hayır hayır, Doğuş Oto "Formen"leri ve "Usta"ları başka bir firma değil yanlış anlaşılmasın.Formen şu reklamcılar anladım hocam şimdi![]()

Hayır hayır, Doğuş Oto "Formen"leri ve "Usta"ları başka bir firma değil yanlış anlaşılmasın.Formen şu reklamcılar anladım hocam şimdi![]()
Hocam 07329 kodlu arıza MAF sensörünün arızası PQ35 TDI'larda. MAF sensörünü kontrol edin ya da bağlı olduğu elemanları.Bana daha çok turbo ya giden veyahut vakum işlemi yapan boruları kontrol etmek gibi geliyor.
Hocam MAF sensörü stabil veri almadığında bu arızayı yakıyor içini temizlerseniz geçer yüksek ihtimal.Hocam 07329 kodlu arıza MAF sensörünün arızası PQ35 TDI'larda. MAF sensörünü kontrol edin ya da bağlı olduğu elemanları.
Hocam sorunda o ya aynı sensörü, sensörü bozuk olan diğer aracım taktım arıza yakmadıHocam MAF sensörü stabil veri almadığında bu arızayı yakıyor içini temizlerseniz geçer yüksek ihtimal.
Bağlantı elemanlarına da bakacağım küçükten büyüğe doğru gidiyorumHocam MAF sensörü stabil veri almadığında bu arızayı yakıyor içini temizlerseniz geçer yüksek ihtimal.
Ben de ince bir araştırma yaptım aynı motor aynı arıza hep MAF sensörü için çıkmış yüksek ihtimal bağlantı elemanları.Bağlantı elemanlarına da bakacağım küçükten büyüğe doğru gidiyorum
Muhtemelen hocam kablo mablo bir gözden geçireyimBen de ince bir araştırma yaptım aynı motor aynı arıza hep MAF sensörü için çıkmış yüksek ihtimal bağlantı elemanları.