gklider
Yeni Üye
Arkadaşlar 2 gün Önce aracıma R dönüşüm yaptırdım led farları biraz sarımsı kaldı bi kac kişiye sorduğumda amerikan parkları açmışlar dedi bilgisi olan varmı bu konu hakkında amerikan parkları kapatsam sade beyazlık alırımıyım
Arkadaşlar 2 gün Önce aracıma R dönüşüm yaptırdım led farları biraz sarımsı kaldı bi kac kişiye sorduğumda amerikan parkları açmışlar dedi bilgisi olan varmı bu konu hakkında amerikan parkları kapatsam sade beyazlık alırımıyım
İşlemi yapan bişey demiyor cünkü biraz sorunlu ayrıldık para konusunda ilk anlastıgımız fıyattan üstünü istedigi için bi kac gizli özelikci arkadas amerikan parkların acık o yüzden böyle diyorlar
Sinyalleri dogru çalışıyor sinyal verdıgımızde sarı yanıyor ama far sıfır konumunda oldugunda böyle bı renk oluyorSinyaller doğru çalışıyor mu? Sinyaller doğru çalışıyorsa amerikan parkı kapatması için bir yere uğrarsınız, sinyaller çalışmıyorsa ve arabanızın orjinal farları xenonsa kablajda hata yapılmış olabilir.
Vallahı bilmiyorum biz sabah arabayı 10 fa bıraktık bizde aksam 6 da gelın dediler gittik hiç bişey yapmamıslar arabayı gece 11 de teslım aldıkçakma çift j farlarda sinyal verdiğimizde gündüz ledleri sönüyor. piyasadaki gelen çoğu farın çalışma prensibi böyle.
bu farları takmadan önce sinyalleriniz sürekli yanıyor muydu?
Gizli özlekciye atım farı hal ederiz abi gel dedi bakalım bi gidiyim olmazsa satın aldıgım yere tekrar gıdıcem okada para saydık düzeltsinlerBana göre sarı renkli olanlardan takmışlar ancak tamda sarı olamamış. Modeli böyle olablir. Zira amerikan park lambaları daha aşağıda sinyallerin yanında olması lazım. Sorun şu ki tam sarı( kehribar) olsaydı güzel görünebilirdi ancak şuan sanki pembe bir render var.
Bahsettiğim amber J farlar aiağıdaki gibi;
Ekli dosyayı görüntüle 82085
O zaman ikisini aynı anda yakmaya mı çalışıyor acaba? İlginçSinyalleri dogru çalışıyor sinyal verdıgımızde sarı yanıyor ama far sıfır konumunda oldugunda böyle bı renk oluyor
CözemiyoruzO zaman ikisini aynı anda yakmaya mı çalışıyor acaba? İlginç![]()
Normalde değişmicektim farlarım güzeldi fakat avm otoparkında yabancı uyruklu teyzemiz tampona vurunca mecbur degıstırdım farın biri hava almış çünkü yaptırdım farı ama tam içime sinmeyınce değiştirdimGolf 7 ye J led yasaklansın aliexpress Hondalar gibi oldu golfler..
Herkes ayrı bir sorun yaşıyor, şöyle temizinden düzgün yapan,uzun ömürlü olsa da yaptırsak..
Hocam farlar gayet güzel de, trafikte golfler korsan gibi geziyor, sahipleri ayrı değişmiş, modifiyeler ayrı kalitesizleşti..Normalde değişmicektim farlarım güzeldi fakat avm otoparkında yabancı uyruklu teyzemiz tampona vurunca mecbur degıstırdım farın biri hava almış çünkü yaptırdım farı ama tam içime sinmeyınce değiştirdim