Bagaj zemin su almış

Abormen

Üye
İsim
Ahmet
selam forumdaşlar, dün arabayı yıkamıştım bagaj zemini tam ortadaki kısıma su almış, suyu kenarlardan değil de kilidin olduğu kısımdan geldiğini düşünüyorum (kanallı yapısından dolayı kenarlardan gelse bile ortada birikmez) neresi tıkanmış olabilir önerisi olan varmı.

Merhaba geçmiş olsun. Tavanı bağaj kapağını açıp kontrol ediniz ıslaklık olabilir. Genelde golf kronik stop elektirik hattı bagaj-kasa bağlantısı hortumu kasa tarafından su alır. Silikonlayıp kalıcı olarakda çözülür.

Upvote 0
Merhaba geçmiş olsun. Tavanı bağaj kapağını açıp kontrol ediniz ıslaklık olabilir. Genelde golf kronik stop elektirik hattı bagaj-kasa bağlantısı hortumu kasa tarafından su alır. Silikonlayıp kalıcı olarakda çözülür.
tavanda sorun yok hocam. ya bu bagaj kilidinden alıyor yada stoplardan alıyor.

Upvote 0
Dediğim yerden giren su tavana ve bagaj havuzuna doluyor. Benim tecrubem bu yönde olmuştu. Kontrol ettiyseniz dediğim yeri bende farklı bir alternatif çözüm yok şuan için, tekrar geçmiş olsun.

Upvote 0
1739788991056.png

Görselteki kasa bağaj stok elektirik hattı hortumu, beyaz tırnaklar kırıldığı veya malzeme özelliğini kaybettiği için bagaj tarafındaki bağlantı ucundan su alıyor. Fakat burdan alır ise tavanda muhahkka ıslaklık olur bağajı açıp elinizle tavanı kontrol edin.

Upvote 0

Geri