Golf 8.5 sağa sola dönüşlerde gelen fısırtılı ses

hasko

Yeni Üye
İsim
Hasan
Araç
Golf 8.5
Sıfır aldığım golf aracımda sağa yada sola dönüşlerde ön taraftan sürtme sesine benzer fısırtılı bir ses geliyor.

Merhaba, aynı konudan 2 kere açmanıza gerek yoktu.

Tam kırıp direksiyonu sonuna kadar çevirip daha fazla çeviremiyorken mi oluyor. Sadece direksiyon sona dayandığında yani. Böyleyse her araçta böyle normal

Merhaba, aynı konudan 2 kere açmanıza gerek yoktu.

Tam kırıp direksiyonu sonuna kadar çevirip daha fazla çeviremiyorken mi oluyor. Sadece direksiyon sona dayandığında yani. Böyleyse her araçta böyle normal
Daha önceki araçlarımda böyle birşeyle karşılaşmadım. Araç normal hareket halinde giderken sağa dönerken direksiyonu çevirdiğimde bir ses duyuyorum.

Daha önceki araçlarımda böyle birşeyle karşılaşmadım. Araç normal hareket halinde giderken sağa dönerken direksiyonu çevirdiğimde bir ses duyuyorum.
Hee komple sağ değil yani. Benim aracımda yok video atarsanız sesin duyulduğu şekilde çok daha anlaşilir olur

Ses video kaydıyla duyulacak tonda değil gibi
Zibilyon sebep olabilir ve ya sizin takmanız da olabilir. İnsan taktı mi olmayan şeyleri hissediyor görüyor duyuyor tecrübe etmiştir herkes böyle bir şey. Eğer sorun varsa ve bundan eminseniz bayiye sürün garantili araç

Bu konudan daha önce bahsedildi, sürtme sesi gibi gelen ses araba sıfır alındığında böyle oluyor sonradan 2-3 bin km sonra düzeliyor.

Geri