Daha önceki araçlarımda böyle birşeyle karşılaşmadım. Araç normal hareket halinde giderken sağa dönerken direksiyonu çevirdiğimde bir ses duyuyorum.Merhaba, aynı konudan 2 kere açmanıza gerek yoktu.
Tam kırıp direksiyonu sonuna kadar çevirip daha fazla çeviremiyorken mi oluyor. Sadece direksiyon sona dayandığında yani. Böyleyse her araçta böyle normal
Hee komple sağ değil yani. Benim aracımda yok video atarsanız sesin duyulduğu şekilde çok daha anlaşilir olurDaha önceki araçlarımda böyle birşeyle karşılaşmadım. Araç normal hareket halinde giderken sağa dönerken direksiyonu çevirdiğimde bir ses duyuyorum.
Zibilyon sebep olabilir ve ya sizin takmanız da olabilir. İnsan taktı mi olmayan şeyleri hissediyor görüyor duyuyor tecrübe etmiştir herkes böyle bir şey. Eğer sorun varsa ve bundan eminseniz bayiye sürün garantili araçSes video kaydıyla duyulacak tonda değil gibi
Dm den numaranı yazarmısın dostumSes video kaydıyla duyulacak tonda değil gibi
Konuyu ilk ben açtımBu konudan daha önce bahsedildi, sürtme sesi gibi gelen ses araba sıfır alındığında böyle oluyor sonradan 2-3 bin km sonra düzeliyor.