Golf 8.5 sağa tam dönüşlerde gelen uğultu sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hasko

Yeni Üye
İsim
Hasan
Araç
Golf 8.5
Sıfır aldığım golf aracımda sağa yada sola dönüşlerde ön taraftan sürtme sesine benzer fısırtılı bir ses geliyor.

Merhaba, aynı konudan 2 kere açmanıza gerek yoktu.

Tam kırıp direksiyonu sonuna kadar çevirip daha fazla çeviremiyorken mi oluyor. Sadece direksiyon sona dayandığında yani. Böyleyse her araçta böyle normal

Merhaba, aynı konudan 2 kere açmanıza gerek yoktu.

Tam kırıp direksiyonu sonuna kadar çevirip daha fazla çeviremiyorken mi oluyor. Sadece direksiyon sona dayandığında yani. Böyleyse her araçta böyle normal
Daha önceki araçlarımda böyle birşeyle karşılaşmadım. Araç normal hareket halinde giderken sağa dönerken direksiyonu çevirdiğimde bir ses duyuyorum.

Daha önceki araçlarımda böyle birşeyle karşılaşmadım. Araç normal hareket halinde giderken sağa dönerken direksiyonu çevirdiğimde bir ses duyuyorum.
Hee komple sağ değil yani. Benim aracımda yok video atarsanız sesin duyulduğu şekilde çok daha anlaşilir olur

Ses video kaydıyla duyulacak tonda değil gibi
Zibilyon sebep olabilir ve ya sizin takmanız da olabilir. İnsan taktı mi olmayan şeyleri hissediyor görüyor duyuyor tecrübe etmiştir herkes böyle bir şey. Eğer sorun varsa ve bundan eminseniz bayiye sürün garantili araç

Bu konudan daha önce bahsedildi, sürtme sesi gibi gelen ses araba sıfır alındığında böyle oluyor sonradan 2-3 bin km sonra düzeliyor.

fısırtıdan ziyade uğultu gibi özellikle tam sağ dönüşlerde kendini belli ediyor 2400 km deyim dedikleri gibi 4binde bu iş biter umarım. golf 7de böyle bir şey yaşamamıştım.

fısırtıdan ziyade uğultu gibi özellikle tam sağ dönüşlerde kendini belli ediyor 2400 km deyim dedikleri gibi 4binde bu iş biter umarım. golf 7de böyle bir şey yaşamamıştım.
Evet dediğiniz gibi sağa dönüşlerde uğultulu bir ses yapıyor.Servise sordunuz mu? Neden kaynaklı bu durum

Evet dediğiniz gibi sağa dönüşlerde uğultulu bir ses yapıyor.Servise sordunuz mu? Neden kaynaklı bu durum
Sormayı düşünüyordum burada yazılanlara göre geçici bi durum olduğunudu görünce vazgeçtim.4bn km de geçtiği söyleniyor.

2013 1.6 TDI da aks körüklerinden yapardı.

Tam sağ/sol a yakın bir turda
1. vites ve düşük hızda
Sabit hızda viraj dönerken
Körükler sıkışık döndüğü sırada

vvvUuuu şeklinde uğuldar.

Bu bir sorun değil. Sıkışan körüğün yaptığı bir ses idi.

Belki aynısıdır.

Merhaba,

Diğer arkadaşlar da yazmış zaten ama ben de teyit edeyim. Aracı ilk aldığımda ben de aynı şekilde bu sesi duyuyordum. Özellikle sağa kırıp aracı ilk hareket ettirdiğimde bu ses geliyordu. Acaba autoholddan mı yoksa araçla ilgili bir sıkıntı mı var diye düşünüyordum. 1 kere Antalya-İstanbul arası git gel yapınca ses de gitti. Şu an araç 6 bin kilometrede ve sesi duyduğumu başlığı okuyunca hatırladım. Biraz kullanımdan sonra geçecektir. Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

Geri