STAGE 1 arabaya zarar verir mi

gklider

Yeni Üye
İsim
göksel
Araç
golf
stage 1 atırmak istiyorum araca zarar verırmı veya atırırken bı parcasını degıstırmem gerekıyormu

Düzgün bir firmada yaptırın hiç bir sorun olmaz hoşunuza giderse devamında oynarsınız

stage 1 atırmak istiyorum araca zarar verırmı veya atırırken bı parcasını degıstırmem gerekıyormu
Motorun ömrü kısalacağı kesin ama stage 1 düzgün yapılırsa aşırı sıkıntı olmaz. Ama motorun ömrünü kısalttığını bil

Kullanıma bağlı olarak düşünmek gerekir. Sürekli kick down, ani ivmelenmeler yapılıyorsa elbette yağ bir miktar fazla ısınabilir bu durum motor ömründen kısaltır. Şahsen zararlı olmadığı düşüncesindeyim, 140 ihi turboyla güzel bir kombinasyon yakalanabilir.

Kullanıma bağlı olarak düşünmek gerekir. Sürekli kick down, ani ivmelenmeler yapılıyorsa elbette yağ bir miktar fazla ısınabilir bu durum motor ömründen kısaltır. Şahsen zararlı olmadığı düşüncesindeyim, 140 ihi turboyla güzel bir kombinasyon yakalanabilir.
Dediğinize katılıyorum ben kendi aracımda yaptım memnunum, yağıda 10binde değil 5-6 bin km bandında değişirse hiç bir şey olmaz

2014 Golf 7 midiline plus stage 1 attırdım 3 yıldır yazılımlı olarak kullanıyorum memnunum dpf egr iptal değil bu arada tavsiye ederim

kavramanız bitmeye yakınsa yazılım sonrası kavramada kaçırmalar kaymalar olacaktır onun harici aracı çok sıkıştırmazsanız bi sıkıntı olucağını zannetmiyorum

kendi aracımda bi süre sonra teklemeler başlayınca iptal ettirdim şu an orijinal biniyorum

2013 1.4 tsi 140 bg act aracıma st1 uygulamasını yaptırmıştım ama memnun kalmamıştım.
Yazılımdan sonra ateşleme parçalarını 2x yiyeceğinizi unutmayın gaz kelebeği,benzin enjektörleri,buji, bobin.

1 yıldır stage 2 motor ömrü bitene kadar bizim ömrümüz biter :D
Dün sisli vadi ye gittim dönüş yolunda Allah ne verdiyse meşhur 1.3 tce lerle az eğlendik yağ sıcaklığı bu soğuklarda bile 125 lere dayandı.
Tabi hiz 200+
Kısacası yaptır eğlenmene bak.
Abim 6 yıldır stage 2 biniyor daha arıza çıkardığını görmedim afedersin essege biner gibi de biniyor.

cahilliğime verin stage 1 stage 2 golf8.5 araçlara yapılabiliyor mu 116 bg den kurtulmak istiyorum

1.2 tsi 105 beygir ne kadar beni tatmin etmese de farklı forumlarda okuduğum olumsuz yorumlar yüzünden ben de çekimser davranıyorum

Geri