İnternet Bağlantısı yok Golf 8.5

SkroopleGolf

Yeni Üye
İsim
Yiğit
Araç
Golf 8.5 Impression
Merhaba,

2024 model Golf 8.5 Impression aracımda her çalıştırdığımda sağ üstteki bildirimler kısmında şu mesajı alıyorum:

"İnternet bağlantısı yok, lütfen gizlilik ayarlarınızı kontrol edin."

Bu uyarıyı aracı aldığım ilk günden beri alıyorum ve herhangi bir çözüm bulamadım. Daha önce Doğuş Oto'ya danıştım, ancak aracın düzgün çalıştığını söylediler. Buna rağmen sorun devam ediyor.

Ayrıca, daha önce aracı servise götürdüm çünkü Trafik İşareti Tanıma Asistanı yüzünden araç her durduğunda bir uyarı sesi çıkartıyordu. Servis, bu sorunu çözmek için sistemi tamamen devre dışı bıraktı. Gelecek yazılım güncellemesini beklememi söyledi ancak internet bağlantısı yok hatasını aldığım için muhtemelen
yazılım güncellemelerine erişimim de yok
Benzer sorunları yaşayan veya çözüm bulan var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Aynı durumları bende yaşadım hocam. Trafik işaret uyarısıyla alakalı bir çok bilgilendirici yorum paylaştım zaten farklı konularda. O durumu çözünce de bunun için uğraşayım dedim fakat henüz güncelleme gelmediği için beklememi söylediler. Halen daha bekliyoruz şu güncellemeyi...

Aynı durumları bende yaşadım hocam. Trafik işaret uyarısıyla alakalı bir çok bilgilendirici yorum paylaştım zaten farklı konularda. O durumu çözünce de bunun için uğraşayım dedim fakat henüz güncelleme gelmediği için beklememi söylediler. Halen daha bekliyoruz şu güncellemeyi...
Bu ay sonu gelecek dediler

aynı uyarı bende de var aldığımdan beri. sil diyorum silmiyor da. öylece duruyor.
bazen ilk çalıştırmada "toplam kilometre gösterilmiyor" diyor bazen "servo fren vs" bir şeyler yazıyor.
güncellemeyi sordum servise "hala bekliyoruz" demişlerdi geçen hafta..
saldım gitti, takmıyorum artık...:)

Geri