Rcd330 - 5GD035280C Arıyorum

Bu cihazi Türkiye de bulman biraz zaman alir
Ama yurtdışında bir tanidigin tanıdığın varsa o alsın sana getirsin KDV dahil 221 Euro
Bir ara sanki @HONEY hocam da vardı sanırım ama şu an elinde olmadığından eminim
Ama başka cihaz istersen yardımcı olmaya calisirim

Bu cihazi Türkiye de bulman biraz zaman alir
Ama yurtdışında bir tanidigin tanıdığın varsa o alsın sana getirsin KDV dahil 221 Euro
Bir ara sanki @HONEY hocam da vardı sanırım ama şu an elinde olmadığından eminim
Ama başka cihaz istersen yardımcı olmaya calisirim
Yurtdışında tanıdığım yok maalesef. Çin üretimi desay modellerede android auto uymuyor sanırım. iphone geçiş yapıcaz gibi :cautious:

Merhaba,

Konu ile ilgili olarak, Oktay abi veya Bülent abi destek olabilir.

@Oktay_b8_gte
@HONEY
Honey hocamın forumda numarasını bulup iletişime geçmiştim oktay beyi etiketlediğiniz için teşekkür ederim.

hocam maddi imkanınız varsa bir discovermedia yada harman mib 2,5 alin derim düşünürseniz bende var formda da bir kaç arkadaşta var guzel bir fiyat araştırması yapın derim

hocam maddi imkanınız varsa bir discovermedia yada harman mib 2,5 alin derim düşünürseniz bende var formda da bir kaç arkadaşta var guzel bir fiyat araştırması yapın derim
Hocam mib 2.5 , discovermedia çok güzel ekran ses konusundaki yorumlarınızı cihazlarla alakalı tüm yorumlarınızı neredeyse gördüm 1 haftadır forumda multimedyayla alakalı bulduğum herşeyi okudum :)
Aracımı 1 2 sene içerisinde nasip olursa değiştirmeyi düşünüyorum bu başlangıç aracım açıkcası bu yüzden bluetooth ve navigasyon sorunumu direkt rcd330 ile çözmeyi düşünüyorum.
Şuan için bu sistemler ünite değişimi derken beni aşıyor.
rcd'nin tak çalıştır özelliği hoşuma gitti çok yüksek bir ses kalitesi beklentim de yok yazılım atılamadığı için desay ekranları almak istemedim sorun olursa kendim yazılım mühendisi olduğumdan ekranla oynayabilirim diye düşündüm.
Olmazsa desay alıp geçeceğim zaten hata kodları ve radyo simgeleri göstermediğini yazıyor benim için önemli olan hata kodları bunlarında mfa'dan görülebildiğini yazmışsınız. Forum gerçekten çok güzel elinize sağlık emeğinize sağlık.

Belki elinde olan bulabilirim ümidiyle konuyu açtım :unsure:

Geri