SATILIK Golf 7.5 highline difüzör

35Golf35

Üye
İsim
Fırat
Araç
Golf 7
Genel Bilgiler
Yeni gibi
Fiyat
1
Arkadaşlar merhaba golf 7 ye uyar diye almıştım ama olmadı.
7.5 kasalar için uygun.aldığım gibi kargoya uygun vaziyette duruyor.
İhtiyacı olan fiyatı kendi belirlesin çokta öldürmemek şartıyla.
İzmir içi elden teslim diğer illere kargo yaparım.kırık çatlak kaynak yoktur.

Ekli dosyalar

• IMG_1799.jpeg
    IMG_1799.jpeg
    144.7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1800.jpeg
    IMG_1800.jpeg
    80.9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_1801.jpeg
    IMG_1801.jpeg
    188.7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1802.jpeg
    IMG_1802.jpeg
    103.8 KB · Görüntüleme: 56

Arkadaşlar merhaba golf 7 ye uyar diye almıştım ama olmadı.
7.5 kasalar için uygun.aldığım gibi kargoya uygun vaziyette duruyor.
İhtiyacı olan fiyatı kendi belirlesin çokta öldürmemek şartıyla.
İzmir içi elden teslim diğer illere kargo yaparım.kırık çatlak kaynak yoktur.
Ne konuda uymadı Golf 7 ye

Golf7 için alınmış ama golf7,5 için olduğu icin uymamış hocam açık ve net satan arkadaş yazmıs zaten
Ben de araştırıyordum hocam alacağım birçok yerde uyumlu olduğu yazıyor bu yüzden sordum aslında. Montaj yapan yerlerden sorup öğrendiğim kadarıyla egzoz ucunu kesmek veya aşağıya doğru eğmek suretiyle uyumlu olur dediler.

Ben de araştırıyordum hocam alacağım birçok yerde uyumlu olduğu yazıyor bu yüzden sordum aslında. Montaj yapan yerlerden sorup öğrendiğim kadarıyla egzoz ucunu kesmek veya aşağıya doğru eğmek suretiyle uyumlu olur dediler.
Kısaca islem yapılması lagzım

Son düzenleme:
bilgilendirme yapayım

bu ürünün replika olan golf 7 tamponuna uygun olanları var . Görünüm olarak buna benziyor "golf 7 uyumlu 7.5 difüzör" diye satılıyor ve evet dediğiniz gibi uçlar yamultup eğriltilerek uyum sağlıyor. Ama bu 7.5 un difüzörü 2017-20 arası uyumludur

Hocam bende yeni montaj yaptıran birisi olarak bilgi vereyim, Golf 7 orijinal tamponuna 7.5 difüzör olmuyor.

1. Araç 7 ise 7.5 tampon takmanız gerekiyor ( Çıkma olarak difüzör üzerinde satanlar var ben öyle aldım )

2. 7 modellerinde arka egzoz çıkışı düz, 7.5 modellerinde aşağı doğru bakıyor bu nedenle egzozun yönünü değiştirmeniz gerekli yoksa 7.5 tampon takarsanız yerine uymaz egzoz tamponu eritir.

Benden önce arkadaşlar sağolsun herşeyi cevaplamış dedikleri gibi orijinal olanı uyduranlar varmış ama ben kırsal kesimde oturduğum için onu takacak usta bulamadım uyumlu diye sarılanlar da hem orijinal değil hemde orijinal gibi durmuyor maalesef.aynı şekilde sarıp sarmalayıp kenara kaldırdım bende.ihtiyacı olana aldığım fiyattan vercem gitsin

Geri