Mahalle çocuklarının toplanıp arabamdan kar toplaması

momentS7

Üye
İsim
tugrul
Araç
golf 8.5 imp
başka araba mı bulamadınız :D yetmemiş gibi bir tane şişman çocuk evden kap getirmiş daldırıp alıyor karları içim acıdı la umarım çizilmemiştir

camdan seslenip karışmak isterdim ama onların mutluluğunu bozmak istemedim zaten kırk yılda bir yağıyor kar

herkese mutlu tatiller

başka araba mı bulamadınız :D yetmemiş gibi bir tane şişman çocuk evden kap getirmiş daldırıp alıyor karları içim acıdı la umarım çizilmemiştir

camdan seslenip karışmak isterdim ama onların mutluluğunu bozmak istemedim zaten kırk yılda bir yağıyor kar

herkese mutlu tatiller
inş daha iyi arabalar alırsın dostum
çoçuklara bu davranışını takdir ettim açıkçası

Golf için söylemem gerekirse nerde park etseniz biri yaslanır, kuş gelir ona pisler, pazar arabası market arabası gelir sizi bulur, öndeki arabadan taş şeker sizi bulur, onca araba vardır kedi gelir sizin aracın üzerindedir vs..
Bugüne kadar karşılaştığım duyduğum bazı acı tatlı durumlar böyle..

Kısaca çocukların yerinde ben olsam ben de gider Golf'ün üstünden kar alırım..

Geçmişten bir görsel..
20170120-jpg.28380

3 sene önce çekmişim resmi. Gölge, tanıdık tanıdık geliyor. Farkında olmadan Golf 7'nin gölgesinde Golf 8'i tasarlamışım :O

Kısaca kar altında da olsa Golf Golf'tür..

Golf için söylemem gerekirse nerde park etseniz biri yaslanır, kuş gelir ona pisler, pazar arabası market arabası gelir sizi bulur, öndeki arabadan taş şeker sizi bulur, onca araba vardır kedi gelir sizin aracın üzerindedir vs..
Bugüne kadar karşılaştığım duyduğum bazı acı tatlı durumlar böyle..

Kısaca çocukların yerinde ben olsam ben de gider Golf'ün üstünden kar alırım..

Geçmişten bir görsel..

Kısaca kar altında da olsa Golf Golf'tür..
cidden ha işyerimizde onlarca araç var ama kedi bulup benim golfümü bulup çıkıyor her seferinde mutlaka çamur pati izleri görüyorum diğer araçlara bakıyorum tertemiz :D

ahahaha aynı durumdan ben de muzdaribim gerçi ama kafaya taksak da alıyorlar takmasak da alıyorlar. Aşağıya inip nöbet tutamayacağımıza göre boşverip düşünmemek bile lazım. Yani en azından son zamanlarda umursamamaya başladım ama önyargılı olduğum ppf olayına artık sıcak bakıyorum

Kızabilirsiniz belki ama ben katılmıyorum.İnsanların binbir zırlukla aldığı üstüne titrediği arabyı 10dk'lıl bir keyf için mahvedebiliyorlar.Babasının arabası yan tarafta dururken onun üstünden almaz çünkü muhtemelen önden tembihlenmiş.Bizzat başıma geldi,montunın kolundaki kopça kar alırken kaputumu 50cm kadar çizdi,elle yapılan pastayla geçmedi,hala orada duruyor ve gözüme batıyor.Bence insanlar evde çocuklarını tembihlemeli araçların üstünden kar almamamaları için.Oynamak için illa arabanın üstünden alması gerekmiyor.Geçen gün tanımadığım birinin kaputuna çıkmışlardı,2-3 tanesi,zira karışmazsan sınırları yok.Dayanamadım fırçaladım.Evet,özellikle İstanbulda çocukların oyun alanları sınırlı,ama yapacak birişey yok,oyun alanı yaratmak velilerinin sorumluluğunda,ama benim aracımın etrafında değil.

Kızabilirsiniz belki ama ben katılmıyorum.İnsanların binbir zırlukla aldığı üstüne titrediği arabyı 10dk'lıl bir keyf için mahvedebiliyorlar.Babasının arabası yan tarafta dururken onun üstünden almaz çünkü muhtemelen önden tembihlenmiş.Bizzat başıma geldi,montunın kolundaki kopça kar alırken kaputumu 50cm kadar çizdi,elle yapılan pastayla geçmedi,hala orada duruyor ve gözüme batıyor.Bence insanlar evde çocuklarını tembihlemeli araçların üstünden kar almamamaları için.Oynamak için illa arabanın üstünden alması gerekmiyor.Geçen gün tanımadığım birinin kaputuna çıkmışlardı,2-3 tanesi,zira karışmazsan sınırları yok.Dayanamadım fırçaladım.Evet,özellikle İstanbulda çocukların oyun alanları sınırlı,ama yapacak birişey yok,oyun alanı yaratmak velilerinin sorumluluğunda,ama benim aracımın etrafında değil.
sabah baştan çocuklar uyanmadan arabayı temizlemek lazım o zaman uzak dururlar onu farkettim ben arabayı yarın öbür gün yıkatacağım zaman bir sürü kötü sürprizlerle karşılaşacağıma eminim maalesef siz de haklısınız

Ben kar'ı temizliyorum ara ara ,çocuklara kıyılmaz doğru ama bizim oyuncağımıza da dokunmasınlar😜

herkese mutlu tatiller
benim araba kar altındaydı çocuklar sağolsun tertemiz yapmış arabayı hiç kar temizlemekle uğraşmadım :D

bu sabah temizlemeye çalıştım beceremedim gibi

photo_2025-02-22_11-41-14.jpg

ama güneşe koydum 5 dk kendine geldi eridi :D

photo_2025-02-22_11-41-10.jpg

Biz de kar kalınlığı 29 cm ye ulaştı.

Bu gün epey bir kar küredim.

Garaj yolu uzun olunca bitmek bilmedi. Çok yoruldum.

3.png

4.png

1.png

2.png

Benim arabm garajda oldugu icin bazi duygulari yasayamiyorum yani disarda kalsa nasil hissederdim pek bilemiyorum.Yazliktaylen disarda kaliyor sadece.Ama arabasi disarda olanlar gercekten asiri takintili yok sokağımda dursun baska yere park edemem gozumun önünde dursun kimse ellemesin dokunmasin…E bi araba alirken iki parasi odendigi icin tum bunlar keske boyle olmasa …

Geri