Golf 8 İçin Bu Panjur ve Stop Uygun Mu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emrkzl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrkzl

Yeni Üye
İsim
Emre
Araç
Golf 8
Merhaba arkadaşlar, bir araştırma içerisindeyim. Kendimde Golf 8 Life araç var. Ancak yeni makyajlı Golf’teki ön panjur(logolu) ve arka stop lambaları çok iyi duruyor. Bunlara çevirebilmemiz mümkün müdür? Bu parçalar mevcuttakiyle aynı boyutta ve soket soket bağlantılar ile bağlayabilmemiz mümkün mi?
Bilgisi olan arkadaşlar, destek olabilirse çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

• IMG_3645.jpeg
    IMG_3645.jpeg
    306.4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_3646.jpeg
    IMG_3646.jpeg
    220.8 KB · Görüntüleme: 26

Logo ön panjur yapılabilir ancak arka stop maalesef çok masraflı bir retrofit. Parçaların montajı sorun değil onların araca kodlanması çok büyük bir sorun.

Ayrıca şunu belirteyim; eğer bu ürünlerden satılanları varsa link ekleyebilirsiniz. Bu değişimi yapmak isteyen kullanıcılar için de fayda sağlayacaktır.

Merhaba arkadaşlar, bir araştırma içerisindeyim. Kendimde Golf 8 Life araç var. Ancak yeni makyajlı Golf’teki ön panjur(logolu) ve arka stop lambaları çok iyi duruyor. Bunlara çevirebilmemiz mümkün müdür? Bu parçalar mevcuttakiyle aynı boyutta ve soket soket bağlantılar ile bağlayabilmemiz mümkün mi?
Bilgisi olan arkadaşlar, destek olabilirse çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Mk8,5 daki panjur 23k + kdv + 2.5k işcilik

Mk8,5 led stobutakmak istiyorsan;
matrix far 200k + stop 58k + bcm 45k + tampon vsvsvs + işcili 50k aracını satıp yeni araca geçmek tavsiye olunur muhtemelen…

https://www.golftutkusu.com/topic/21146-golf8-1-0-etsi-110-ps-life-dsg-mercan-kirmizisi/page/38

Metin Abi desteğin için teşekkür ederim. Stop sevdadından vazgeçtim. Bu durumda led panjur kovalayacağım.

Stop ben çok istedim ama olmadı…

Led panjur kovalamaya gerek yok servis harici alamazsın alacaksın hemen alacaksın her ay %7 zam yiyor…
Acc olmasa çoktan takmıştım ama maalesef…

Onada gerek yok bence…

Stop ben çok istedim ama olmadı…

Led panjur kovalamaya gerek yok servis harici alamazsın alacaksın hemen alacaksın her ay %7 zam yiyor…
Acc olmasa çoktan takmıştım ama maalesef…

Onada gerek yok bence…
Metin abi, peki sence ışıksız logolu led panjur + acc mi yapmalıyım yoksa ışıklı logo led panjur acc olmadan mı?

Acc aktif kullanılan faydalı bir özellik midir. Hız sabitlemeye nazaran?

Desteğin için teşekkür ediyorum.

Metin abi, peki sence ışıksız logolu led panjur + acc mi yapmalıyım yoksa ışıklı logo led panjur acc olmadan mı?

Acc aktif kullanılan faydalı bir özellik midir. Hız sabitlemeye nazaran?

Desteğin için teşekkür ediyorum.

Acc kesinlikle araçta olması gereken bir özellik herhalde tavsiye etmeyen olmaz ama bunlar için bütçeni hazırlaman gerek ucuz değil bugün bunları yapmak istesen herhalde 60k bulur…

Ben şu zamanda araca bu şekilde işlemlerin yapılmasından çok kenara para atıp aracı style olarak değiştirmekten yanayım…

Golf 8 iq led stopları daha çok beğenen sadece ben miyim ? Panjur olmuş ama stop bence pek olmamış

Acc kesinlikle araçta olması gereken bir özellik herhalde tavsiye etmeyen olmaz ama bunlar için bütçeni hazırlaman gerek ucuz değil bugün bunları yapmak istesen herhalde 60k bulur…

Ben şu zamanda araca bu şekilde işlemlerin yapılmasından çok kenara para atıp aracı style olarak değiştirmekten yanayım…
Aslında haklısın abi ama araçtaki kronik arızaların tamamını(vites kolu, tahrik vb.) Doğuş’ta giderdim. Bir nevi Tertemiz oldu :) satasım yok hiç. Bu sebeple bu araç üzerinde oynama yapacağım inşallah

Aslında haklısın abi ama araçtaki kronik arızaların tamamını(vites kolu, tahrik vb.) Doğuş’ta giderdim. Bir nevi Tertemiz oldu :) satasım yok hiç. Bu sebeple bu araç üzerinde oynama yapacağım inşallah

Hayırlısı ozaman…

Bencede parayı biriktirip üst pakete geçmek mantıklı ve daha zahmetsiz

Geri