Araba aşağı kayması gerekirken yukarı doğru kaydı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 35tt128
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

35tt128

Yeni Üye
İsim
Tuğberk Tuna
Araç
Golf 8.5 impression
Anlamlandırmaya çalışıyorum anlam veremedim. İzmir gaziemirde bosstan çıktım bilen varsa, önünde bir otopark var ve otoparktan direk anayola bağlanıyor ve anayola bağlanırken ufak bi rampa var yani otopark yoldan daha üstte duruyor. çıkarken arabanın ön tekerlekleri indi arka üst tarafda duruyor direksiyonuda sağa çevirdim. soluma bakmak için bastım debriyaja durcam araba bi anda geriye doğru gitmeye başladı ama nası gitme yanlışlıkla geriye aldım sandım. Şimdi bunu bana açıklayabilcek biri çıkar mı burdan 1 haftadır düşünüyorum. olan yerin fotoğrafınıda attım. araba golf 8.5 imp paket

Ekli dosyalar

• IMG_9441.png
    IMG_9441.png
    830.8 KB · Görüntüleme: 54

aklıma bu haber geldi sanırım böyle bişey oldu hocam :D

Aşağıdaki sizin konu..
3 ay önce aldığım golf 8.5 impression arabamda vites geçişlerinde fazla ses çıkarmaya başladı merak ettiğim herkeste böyle mi yoksa benim arabada mı sıkıntı var daha 7bin kilometrede ses vardı öncedende ama son zamanlarda daha fazla arttı ayrıca debriyaja basınca tel sesi gibi bir ses geliyor. Bu sorunlar genel midir yoksa servise vermeli miyim arabayı?

Gelelim aracın geri gitme olayına. Önce test edeceksiniz. Aynı yere gidip tekrar deneyiniz. Zemin ile ilgili bir durum yoksa aracınız ile ilgili daha önceki konudaki şikayet ile bağlantılı bir durum yaşamış olabilirsiniz.

Anlamlandırmaya çalışıyorum anlam veremedim. İzmir gaziemirde bosstan çıktım bilen varsa, önünde bir otopark var ve otoparktan direk anayola bağlanıyor ve anayola bağlanırken ufak bi rampa var yani otopark yoldan daha üstte duruyor. çıkarken arabanın ön tekerlekleri indi arka üst tarafda duruyor direksiyonuda sağa çevirdim. soluma bakmak için bastım debriyaja durcam araba bi anda geriye doğru gitmeye başladı ama nası gitme yanlışlıkla geriye aldım sandım. Şimdi bunu bana açıklayabilcek biri çıkar mı burdan 1 haftadır düşünüyorum. olan yerin fotoğrafınıda attım. araba golf 8.5 imp paket
Bazı zeminlerde madeni taşlar olur Erzurum’da bayırda arabayı vitesi boşta bırakırsanız araba yokuş yukarı çıkıyor İzmir’de seferihisar da bir kaç yerde de yaşadım bu olayı arabayla alakalı olacağını sanmıyorum zeminle alakalı bence

Geri