Golf 7 Halojen ampül önerisi

eeurytos

Yeni Üye
İsim
Ömer Faruk Kırçiçek
Araç
Golf 7
Merhabalar 2016 Golf 7 confortline aracıma ampulleri çıkartıp led far takmak istiyorum kısalar h7 uzunlar h11 sanırım hangi marka model önerirsiniz fiyat performans olarak
birde beyinli mi takmam lazım arıza yakmaması için

orjinal led farların dışında bir öneri çıkmaz kardeşim bütçen varsa orjinal ol veya çıkma al yan sanayii tayvan malları uzun vadeli olmuyormuş

orjinal led farların dışında bir öneri çıkmaz kardeşim bütçen varsa orjinal ol veya çıkma al yan sanayii tayvan malları uzun vadeli olmuyormuş

led fardan kastım u veya j far değil led ampül önerisi istiyorum

Halojen farlara LED ampul takılmaz, forumda çokça konu mevcut.. Takanlara şahsen iyi niyetlerimi iletmiyorum.

Led takma, OSRAM marka halojenlere bakabilirsin daha beyaza yakın olan modelleri var.

Merhabalar 2016 Golf 7 confortline aracıma ampulleri çıkartıp led far takmak istiyorum kısalar h7 uzunlar h11 sanırım hangi marka model önerirsiniz fiyat performans olarak
birde beyinli mi takmam lazım arıza yakmaması için
hocam sizin far içiniz krom olduğu için takıcağınız led ampüller her halükarda göz alıcaktır halojen olarak kalsın @ofk77 hocamında dediği gibi osramın beyaza yakın halojen farları var onlardan alabilirsiniz. aracınız 7 kasa olsaydı highline basic bixenon far retrofiti önerirdim.

ya şu adı led olan saçma sapan "aydınlatmama" çözümlerine umarım yeni muayene sistemi bi çözüm bulur.. farlar kornalar hatta çakarlı bile geçiyor sanırım araçlar.. yapmayın kardeşim ayıptır en basitinden..

ya şu adı led olan saçma sapan "aydınlatmama" çözümlerine umarım yeni muayene sistemi bi çözüm bulur.. farlar kornalar hatta çakarlı bile geçiyor sanırım araçlar.. yapmayın kardeşim ayıptır en basitinden..
Muayenede en önemli şeylerden biri olmalı bence de..

hocam sizin far içiniz krom olduğu için takıcağınız led ampüller her halükarda göz alıcaktır halojen olarak kalsın @ofk77 hocamında dediği gibi osramın beyaza yakın halojen farları var onlardan alabilirsiniz. aracınız 7 kasa olsaydı highline basic bixenon far retrofiti önerirdim.
aracım 7 kasa 7.5 değil

aracım 7 kasa 7.5 değil
karıştırmışım pardon. ampülleri değiştirmek yerine bence basicxenon hatta imkanınız varsa u ledli xenonları retrofitle yapmanız çok daha iyi olacaktır ama epey maliyetli olabilir grubumuzda retrofitle uğraşanlar muhakkak yardımcı olacaktır.

Geri