Yağ Çubuğu Seviyesi

Beşiktaş1903

Katılımcı Üye

İsim
Mustafa Kemal
2200 km yol yapacağım yağ çubuğumu kontrol ettim resimde nekadar gözüküyor bilmem ama iki çizgi arasının tam ortası sizce yağ eklemelimiyim ? Araç 19 bin olmadı ilk bakım gelmedi sizce kendim elle eklesemmi?
1f3615e4153cd404e437fe24ea0ac665.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
dd191165e061bee8156ced512faf4b70.jpg

Başlığı değiştiremiyorum kusura bakmayın yağ çubuğu olacak

10 bin hocam :) alışamadım şu telefona ellerim

İki çizginin ortası iyidir Hocam. Bence ekleme yapmanıza gerek yok. [emoji4] 19 bin olmadı derken, Bakımlar 15bin km'de bir değil miydi? 
Birde hocam ben ana km yi göremiyorum yok

Yahu acemide değilim kaç gündür oraya bas buraya bas :)

@Beşiktaş1903 Yağ eklemenize gerek yok. 1000 km sonra tekrar kontrol edin muhtemelen aynı gözükecektir.

Eklemeyin şimdi bence.

Yola çıkmadan önce lastik havala basınçlarınızı lastikleriniz sıcak ise katalog değerlerinin 2-3 psi üzerine ayarlamanızı tavsiye ederim.

@Beşiktaş1903 Yağ eklemenize gerek yok. 1000 km sonra tekrar kontrol edin muhtemelen aynı gözükecektir.Eklemeyin şimdi bence.

Yola çıkmadan önce lastik havala basınçlarınızı lastikleriniz sıcak ise katalog değerlerinin 2-3 psi üzerine ayarlamanızı tavsiye ederim.
Sağolun hocam 34 psi ile yola çıktım [emoji106]1200 km nin 600 ü bitii şu an afyon starbucsda 40 kişilik kahve sırası var :)

Golf ne içecek peki :)  ?

Golf ne içecek peki [emoji4] ?
0e2b937ce7f8316801a9f6a005700668.jpg
hocam oda bunu içti sağ olsun hesapöyle yanar dönerli de gelmedi bildiğin esnaf lokantası hesabı :) hatta alaman usulü gibi yarı yarıya:)

Gerçekten hiç yormadı araba 12 saat 3 defa 15 dk mola uyku yok ama sunroof yok bunun yüzünden satma sebebim olur :)

@Beşiktaş1903 Ortalama 90 km/h için en az 100 - 120 arası gitmiş olmanız ve bu yakıt tüketimine göre gayet akıcı ve düzgün sürmüş olmanız gerek. Hiçbirşey yakmamış daha ne olsun. Aferin ona.

Golf yormaz. İnsanın uykusu olmadığı sürece canı hep sürmek ister.

Varsın sunroof olmasın, duymasın şimdi üzülür sonra, kazasız sürüşler.

Geri
Üst Alt