Eylül Zammı

hengemen

Üye
İsim
Sarp
Değerli hocalarım bugün yeni alacağım golfün ödemesini yaptığım sırada ST bana zamdan kurtulduğumu söyledi. bende anın büyüsüyle ne olduğunu ne kadar olduğunu sormayı unuttum haliyle. Ev arkadaşım eylül sonu gibi aracını teslim alıcak onu etkiliyecek galiba. Haber sitelerine falan baktım ama pek birşey bulamadım bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ? Teşekkürler

Değerli hocalarım bugün yeni alacağım golfün ödemesini yaptığım sırada ST bana zamdan kurtulduğumu söyledi. bende anın büyüsüyle ne olduğunu ne kadar olduğunu sormayı unuttum haliyle. Ev arkadaşım eylül sonu gibi aracını teslim alıcak onu etkiliyecek galiba. Haber sitelerine falan baktım ama pek birşey bulamadım bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ? Teşekkürler
Şimdilik bilgimiz yok hocam. 

Değerli Hocam bu yönde bir gelişme yok 

ST küçükken olamadığı kahraman olmak rolünü şimdi oynamak istemiş sanırım. :)

@Uwais %3 zubizu indirimi yaptılar yalnızca.

@silvershadow hocam benimde bir fikrim olmadığı için size sormak istedim. Yeni araba alacak başka arkadaşlarada sordum onlarada aynı şeyi söylemişler ama onlarda zammı sormamışlar. Yarın aracı teslim almaya gideceğim o zaman zammı sorucam. 

Lovemark indirimi, dost drive, zubizu, hoppa cuppa indirimi. Vw nin bu indirim isimlerinede hastayim. %3 nedir bu arada ?!

Keşke İstanbul'a baksaydınız %3 standart indirim yapmışlar.

@hengemen hocam ben aracımı teslim almaya gittiğimde ST 16 Eylüle kadar mevcut fiyatlarla satışlar devam edecek demişti.

Aracımı alırken toplam fiat 116 bin di yeni indirimle 109 bin e indi

Golf fotoğraflarına 2-3 dk baktıktan sonra aklıma gelen tek soru ne zaman zam gelecek ? :D   İndirim konusu heryerde farklı mı uygulanıyor ?

Golf fotoğraflarına 2-3 dk baktıktan sonra aklıma gelen tek soru ne zaman zam gelecek ? :D   İndirim konusu heryerde farklı mı uygulanıyor ?
Değerli Mert Hocam 

Bayiden bayiye göre bayi indirim oranı değişmekte. 

Hiç yapmayan da var %3 yapan da. İstanbul'da bu indirim daha fazla.

Ama %3 kampanya indirimini İzmir Vosmer hariç hepsi yapar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt