PSA araçlarının gizli özelliklerini aktif etme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rx7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rx7

Üye
İsim
Yasin
Herkese hayırlı ramazanlar. Psa araçlarının gizli özellikleri hangi cihaz ile aktif ediliyor? Bizim araçlarımız gibi vagcom gibi cihazları var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bizim konumuzun dışında ama konuyu nereye açacağımı bilemedim :(

Carly gibi obd cihazları tüm araçlarda çalışıyor mu acaba, bende Renault için bir obd almak istiyorum ama henüz tam araştıramadım.

• Beğen
Tepkiler: Rx7
Şu basic bende gördüm ama fiyat bulamadım abi. Bi araştırayım.
Pc kod çok para istiyor 5-6 bin lira 4-5 özellik için. Araştırıyorum bulursam bi cihaz ben alayım eş dost gün gelir kullanır :)

Carly gibi obd cihazları tüm araçlarda çalışıyor mu acaba, bende Renault için bir obd almak istiyorum ama henüz tam araştıramadım.
Çalışır diye düşünüyorum. Ama sadece arızaları gösterir diye tahmin ediyorum.

Şu basic bende gördüm ama fiyat bulamadım abi. Bi araştırayım.
Pc kod çok para istiyor 5-6 bin lira 4-5 özellik için. Araştırıyorum bulursam bi cihaz ben alayım eş dost gün gelir kullanır :)

Denk gelirse yazarım aslında atsana adamlara mesaj yada arama yap satıyorlardır belki…

IMG_3839.jpeg
IMG_3840.jpeg
IMG_3841.jpeg
IMG_3842.jpeg

• Beğen
Bir ara ben de heveslendim, açılabilen özellikler çok az idi yaptırmadım.

Astra L için,
-Anahtarla cam açma
-Spor modda yapay motor sesi

Golf 7 - 7.5 vcds kodlamaları kadar heyecan vermedi bana.

• Beğen
Bir ara ben de heveslendim, açılabilen özellikler çok az idi yaptırmadım.

Astra L için,
-Anahtarla cam açma
-Spor modda yapay motor sesi

Golf 7 - 7.5 vcds kodlamaları kadar heyecan vermedi bana.
Rifter içinde çok az özellik var. Benim niyetim bir universal cihaz bulabilsem alayım dursun kenarda. Başka bir zaman bana ya da eşe dosta lazım olur. 5-6 özellik için dünya para istiyorlar.

Ekli dosyalar

• IMG_3111.jpeg
    IMG_3111.jpeg
    210.1 KB · Görüntüleme: 10
Basic Türkiye adlı sayfa dolandırıcı olabilir dikkat edin, ben de mesaj atmıştım ama bir kez cevap verdiler sonrasında cevap vermediler ve sayfayı kapatmışlardı demek tekrar açmışlar, ayrıca yurtdışında bu cihaz var mı diye bakmıştım ama herhangi bir bilgi, video bulamadım, psa grubu cihazı benim bildiğim satılmıyor

Basic Türkiye adlı sayfa dolandırıcı olabilir dikkat edin, ben de mesaj atmıştım ama bir kez cevap verdiler sonrasında cevap vermediler ve sayfayı kapatmışlardı demek tekrar açmışlar, ayrıca yurtdışında bu cihaz var mı diye bakmıştım ama herhangi bir bilgi, video bulamadım, psa grubu cihazı benim bildiğim satılmıyor
Adaş dediğin gibi. Uygulamasınada giriş yapılmıyor. Üyelik alınmıyor. Dolandırıcı olabilirler.

Adaş dediğin gibi. Uygulamasınada giriş yapılmıyor. Üyelik alınmıyor. Dolandırıcı olabilirler.

Hocam yeni modeller için ödemeli bir sistem gerekiyor, bence çok zaruri değilse 3-5 şey için masrafa girmeyin. vgate icar gibi universal bir model alıp kullanın. Universal cihazlar ile hata kodlarını okuma silme yapabilirsiniz. PSA da bu işin Vcds benzeri olan Diagbox denilen alet, retrofit için falan da bu alet. Ancak bunun içinde yeni modellerde abonelik yada kredi sistemi olmalı.

• Beğen
Ben de bu Basic Turkiye denen zımbırtıyı Peugeot Rifter için araştırdım. Bana da oldukça şüpheli geldi. Hiçbir istisna sınır falan olmadan her markadaki her özelliği sorunsuz açıyor. Gerçek olamayacak kadar iyi. O yüzden gerçek değil :)

Bir de, böyle muhteşem bir sistemin sadece Türkiye’de bulunması ilginç. O kadar aracın o kadar farklı özelliklerini yazılımlarını, hemi de sorunsuz bunlar çözdü, ihraç da edemediler hala. Yersen.

• Beğen
Ben de bu Basic Turkiye denen zımbırtıyı Peugeot Rifter için araştırdım. Bana da oldukça şüpheli geldi. Hiçbir istisna sınır falan olmadan her markadaki her özelliği sorunsuz açıyor. Gerçek olamayacak kadar iyi. O yüzden gerçek değil :)

Bir de, böyle muhteşem bir sistemin sadece Türkiye’de bulunması ilginç. O kadar aracın o kadar farklı özelliklerini yazılımlarını, hemi de sorunsuz bunlar çözdü, ihraç da edemediler hala. Yersen.
Bulsam birinde deniyeceğim ama yok :)

Geri