Golf 7 Mikrofon Montajı

zserdar

Yeni Üye
İsim
Serdar Furkan Oğuz
Araç
VW Golf VII Comfortline 2014
Merhabalar, grubun yeni üyesiyim. Yaklaşık 5 ay kadar önce aldığım Golf 7 2014 Comfortline aracıma 5.0’ orjinal telefon bağlantılı teyp alıp taktım ve bileşen korumasınıda kaldırttım. Aracımda mikrofon olmadığı için sesim gitmiyor orijinal ve sağlık şekilde nasıl yapabilirim bağlantı ve parça hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Ekli dosyalar

• IMG_2554.jpeg
    IMG_2554.jpeg
    231.6 KB · Görüntüleme: 34

Merhabalar, grubun yeni üyesiyim. Yaklaşık 5 ay kadar önce aldığım Golf 7 2014 Comfortline aracıma 5.0’ orjinal telefon bağlantılı teyp alıp taktım ve bileşen korumasınıda kaldırttım. Aracımda mikrofon olmadığı için sesim gitmiyor orijinal ve sağlık şekilde nasıl yapabilirim bağlantı ve parça hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
merhaba taktığınız multimedya nedir acaba ben de takmayı düşünüyorum. Comfortline araca uyumu için neler yaptınız.

Merhaba, ürünü sarı sayfadan bulup 1000₺ ye aldım. Tam kodu maalesef yok ünitenin ama ekranla birleşik gelen multimedia yani torpidoda ünitesi olan değil. Burda bir özel servistede birleşen korumasını kaldırttım. Tak çalıştır şeklinde oldu kablolama vs. gerek olmadı. Sadece mikrofon bağlantısı lazım ama yapamadım onuda.

Merhaba, ürünü sarı sayfadan bulup 1000₺ ye aldım. Tam kodu maalesef yok ünitenin ama ekranla birleşik gelen multimedia yani torpidoda ünitesi olan değil. Burda bir özel servistede birleşen korumasını kaldırttım. Tak çalıştır şeklinde oldu kablolama vs. gerek olmadı. Sadece mikrofon bağlantısı lazım ama yapamadım onuda.
hocam aldığın clhazın nasıl unıte kodu yok

merhaba taktığınız multimedya nedir acaba ben de takmayı düşünüyorum. Comfortline araca uyumu için neler yaptınız.
Bu tür cihazların uyumu için birsey yapmana gerek yok çıkar tak
Ama almayı düşünüyorsan kesınlıkle carpley li ve gerigorus destekli bir şey al
Ama senın araca unıteli bir set alırsan iste onda işlem yapılması lagzım kablo lama torpido kesimi felan

Microfon bende var orjinal bir şekilde montajlayabiliriz dilerseniz bana yazın

Zülal benim araca da orijinali taktı. Mükemmel çalışıyor

Bu tür cihazların uyumu için birsey yapmana gerek yok çıkar tak
Ama almayı düşünüyorsan kesınlıkle carpley li ve gerigorus destekli bir şey al
Ama senın araca unıteli bir set alırsan iste onda işlem yapılması lagzım kablo lama torpido kesimi felan
önerdiğiniz bir model var mı tak çalıştır mantığında.

Hocam aracınız ne öncelikle o önemli
Confortline mi?
Unıteden beklentilerinizi yazarsanız sızın ıcın en doğru cihazı onerebılırım
2015 Comfortline en baz multimedya sanırım. bluetooth özelliği olması benim için en önemli ihtiyaç navigasyon vs pek ihtiyacım yok tablet gibi olan android cihazlardan istemiyorum. teşekkürler

2015 Comfortline en baz multimedya sanırım. bluetooth özelliği olması benim için en önemli ihtiyaç navigasyon vs pek ihtiyacım yok tablet gibi olan android cihazlardan istemiyorum. teşekkürler
Hocam şu an senın için en uygun Cıhaz carpleyli bir rcd330 olur 10bin ile 14 bin arası bulabılırsın tak çalıştır seklınde
Mıb2 ve mib2,5 ları almak ıstesen unuteli Cıhaz oldukları için araçta işlem yapman gerekır kablolama ve torpıdo kesımı felan

Geri