Golf - Kodiaq takası sizce mantıklı mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Utku87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Utku87

Üye
İsim
Akif
Merhabalar
2017 model 115000km de golf 1.4 tsi highline Otomatik beyaz

-14 yöne ayarlanabilen ergo comfort masajlı spor koltuk
  • Discovery pro navigasyon sistemi( büyük el sensörlü tamamen dokunmatik ekran)(golflerde nadirdir)
  • Cam tavan
  • Yer tasarruflu stepne
  • Geri görüş kamerası
  • Çift Usb girişi( Kolçak içinde extra)
  • Kablosuz şarj
  • DYNAUDİO ses sistemi
  • Anahtarsız giriş çıkış çalıştırma
Opsiyonlu.
tooplamda 2 parça 110bin trameri mevcut.
Sağ arka çamurluk boyalı, sağ arka lapı değişik, sol ön çamurluk boyasız göçük düzeltme kötü işçilik muhtelif 4-5 yerindede kapı çarpması eziği olan aracımı
2024 model 1.5 tsi kodiaq premium paket 15.000 km de bir araçla takas ediyorum üste anlaştığımız rakam 850 bin TL sizce mantık lı bir takas mı?
Ayrıca sattığım golftende 50-90 bin arası değer kaybı alacağım kasko şirketinden 2-3 ay içinde.
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_0509.png
    IMG_0509.png
    398.2 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_0620.jpeg
    IMG_0620.jpeg
    471.1 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:

Merhabalar
2017 model 115000km de golf 1.4 tsi highline beyaz

-14 yöne ayarlanabilen ergo comfort masajlı spor koltuk
  • Discovery pro navigasyon sistemi( büyük el sensörlü tamamen dokunmatik ekran)(golflerde nadirdir)
  • Cam tavan
  • Yer tasarruflu stepne
  • Geri görüş kamerası
  • Çift Usb girişi( Kolçak içinde extra)
  • Kablosuz şarj
  • DYNAUDİO ses sistemi
  • Anahtarsız giriş çıkış çalıştırma
Opsiyonlu.
tooplamda 2 parça 110bin trameri mevcut.
Sağ arka çamurluk boyalı, sağ arka lapı değişik, sol ön çamurluk boyasız göçük düzeltme kötü işçilik muhtelif 4-5 yerindede kapı çarpması eziği olan aracımı
2024 model 1.5 tsi kodiaq premium paket 15.000 km de bir araçla takas ediyorum üste anlaştığımız rakam 850 bin TL sizce mantık lı bir takas mı?
Ayrıca sattığım golftende 50-90 bin arası değer kaybı alacağım kasko şirketinden 2-3 ay içinde.
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Güzel takas kodiaq içi çok hoş bence

Merhaba.

Model yenileme ve hacim genişletmek için iyi duruyor.

Aslında bu değerlendirmede ön planda parasal boyut var gibi. Orası da kafanıza takılmasın, gayet olumlu bence..

Merhaba.

Model yenileme ve hacim genişletmek için iyi duruyor.

Aslında bu değerlendirmede ön planda parasal boyut var gibi. Orası da kafanıza takılmasın, gayet olumlu bence..
Evet aslında arada ödenen tutar kafamdaki. benim hesabıma göre piyasaya göre aşağı yukarı 200-300 bin civarı avantajlı oldu gibi ama emin de olamadım sonuçta yazılan fiyatla satılan fiyat her zaman farklı oluyor.

Evet aslında arada ödenen tutar kafamdaki. benim hesabıma göre piyasaya göre aşağı yukarı 200-300 bin civarı avantajlı oldu gibi ama emin de olamadım sonuçta yazılan fiyatla satılan fiyat her zaman farklı oluyor.
O zaman yapılacak şey aracınızın yazılan fiyatı üzerinden alacağınız aracın yazılacağı fiyat üzerinden bir hesap yapılabilir. Onu da emsal araçlardan bakabilirsiniz.
Şöyle de bir durum var. Araç neredeyse sıfır. Tamam yenisi çıktı ancak bence donanım olarak da gayet iyi gibi.
Karar sizin.

Araciniza nakit dusundugunuz fiyat nedir? Bir de vites otomatik mi onu goremedim sanirim.

Araciniza nakit dusundugunuz fiyat nedir? Bir de vites otomatik mi onu goremedim sanirim.
Nakit satmayı düşünmedim malum sitede emsal bir araç yok zaten, açıkçası ederi ne pek emin değilim 110 k tramer olunca. O nedenle bu alışveriştede tam kar zarar hesaplayamıyorum. Vites otomatik

O zaman yapılacak şey aracınızın yazılan fiyatı üzerinden alacağınız aracın yazılacağı fiyat üzerinden bir hesap yapılabilir. Onu da emsal araçlardan bakabilirsiniz.
Şöyle de bir durum var. Araç neredeyse sıfır. Tamam yenisi çıktı ancak bence donanım olarak da gayet iyi gibi.
Karar sizin.
Oradada şöyle bir sorun var 2024 araç için referans çok azken(14 araç), 2017 golf için 880-1650 aralığında bir fiyat var. Bizim insanımız 2017 model araca 1650 bile yazabiliyor.
Dediğiniz gibi kodiaq sıfır gibi geniş bir araç umarım golf kadar memnun kalırım.

Sigortadan 50bin alsaniz 800bine 7 senelik amortisman odemis oluyorsunuz.

Yilda 115bin tl civarina araci kiralamis gibi dusunun. Ustune siz araci buyutuyorsunuz nereden baksan senelik en fazla 80-90a gelir maliyet.

Cok iyi bence, diger aracta belirtilmeyen bir durum olmadigindan emin olun.
Hayirli olsun simdiden.

Sigortadan 50bin alsaniz 800bine 7 senelik amortisman odemis oluyorsunuz.

Yilda 115bin tl civarina araci kiralamis gibi dusunun. Ustune siz araci buyutuyorsunuz nereden baksan senelik en fazla 80-90a gelir maliyet.

Cok iyi bence, diger aracta belirtilmeyen bir durum olmadigindan emin olun.
Hayirli olsun simdiden.
Bu açıdan bakınca aşırı derecede mantıklı geldi :)

Araç 2023 çıktı takası golf üste 725 bin TL olarak gerçekleştirdik. İnşallah memnun kalırım bakalım.

Geri