Selamlar, orjinal 6.5" media takan biri olarak kısaca bahsedeyim. Media çift parça olarak geliyor. Bu sebeple araç comf. olduğu için de öncelikle bayıden torpido yuvası için sipariş açmanız gerekiyor. (380 tl'di) Ünitenin aracınıza uyumu için de çinden çevirici kablo almanız lazım. (~250 tl) Buralarda aynı ürün çok faiş fiyatlara satılıyor.(550 tl) Montaj için elinizden geliyorsa siz, gelmiyorsa profesyonel birine götürmenizde fayda var. Oda montaj için 450 tl gibi bir fiyat istiyor. (Medianın araca tanıtılması vs.)
Asıl önemli olan bir detayı paylaşayım. Bu medialarla comf. araçlarda bluetooth özelliği çalıştırılamıyor maalesef. Çoook uğraştım ancak nafile... Media in özelliği de çalışmıyor, sadece telefon şarj işine yarıyor. Müzik dinlenemiyor. (Yani usb desteklenmiyor.) Almayı düşünürsen üniteye çok para vermemelisin unutma.
Tüm bunlara rağmen araçta yarattığı görsel kalite çok ayrı. Aracın tüm fonksiyonları çok rahat yönetiliyor. (Ambiyans aydınlatma kontrolü hariç, tümünü ortak yönetiyor. Ayrı ayrı ayak aydınlatma ve kapı ambiyans aydınlatması gibi ışık şiddetlerini ayarlayamıyorsun. Kaç defa kullanırsın bilmem, ben sorun etmedim doğrusu.)
Geri amblem kamera takılabiceğini söylediler ama bilemiyorum, süprizle karşılaşılır mı bilmem. Size naçizane tavsiyem ORJ VW GOLF 7 DİSCOVER PRO NAVİGASYON almanız. Piyasada çeşitli fiyatlara satılıyor. Bu ürünlerde her şey full kullanılıyor diye biliyorum. Kullanan arkadaşlar illaki vardır, onların yorumları daha yerinde olacaktır. Saygılar.