Golf 7 ACC

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cedooe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cedooe

Yeni Üye
İsim
Çağan
Araç
Golf 7 1.2 TSI Stage 3
Abilerim, merhabalar.
İsmim Çağan Aracım golf 7 2016 Comfortline.
Aracıma kendi çapımda retrofitler yaptım ve yapmaya devam ediyorum.
bazı sorularım var hangileri daha mantıklı olur biraz kafam karışmış durumda aracıma high gatevay ve tüm pinler dolu bir bcm takıp kodladım araçta yapılabilecek tüm retrofitlerin alt yapısını hazırlayarak başladım bu işe sonrasında mib 2 navigasyon destekli ve orjinal hayalet göstergeyle devam ettim bu sırada 7R bodykit yaptım. Adaptif U led yapmak istedim fakat bulunduğum şehirdeki imkanlar el vermedi kimse bulaşmak istemedi açıkcası o zamanlar bu sayfayla daha tanışmamıştım o yüzden tayvan u led ile soket sokete devam ettim oem 7R stoplarımı da taktım. Ardından sürüp konforu kısmına geldim ve yakın zamanda ACC montajımı gerçekleştirdim. Üniversiteyi farklı bir şehirde okuduğum için kalibrasyonunu tamamlayamadan istanbula geri döndüm fakat bu golf 7 lerdeki acc tampon demirinde olduğundan bazı kalibrasyon sıkıntıları çıktığını çok soğuk havalarda sıkıntı çıkabildiğini duydum.
6 ay önce de tamponumun ve far camımın kırıldığı ufak bir kaza yaşadım. Sizce accyi 7.5 daki gibi üst ızgaraya taşımak ne kadar mantıklı uğraşmaya değer mi kalibrasyon kısmı nası olur fikirleriniz nelerdir belirtirseniz çok sevinirim :D

Geri