Arka camları manuel olan golf 7

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Üye
İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ

Herkese iyi forumlar görünce çok şaşırdığım bir durumu paylaşmak istedim

''arka camları manuel 2014 model golf 7''

manuel cam ve golf 7 aynı cümle içerisinde ne kadar abes kalıyor değil mi :D :D

brezilyada ve abd de üretilen golf 7 lerde manuel el freni görmüştüm fakat bu epey bi garip geldi :)

Düşününce bile tuhaf oldum, sanırım bizde de olsaydı ilk iş bir şekilde otomatiğe çevirmek olurdu. :D Video sanırım Makedonya'dan. Prilep yazıyordu levhada.

Düşününce bile tuhaf oldum, sanırım bizde de olsaydı ilk iş bir şekilde otomatiğe çevirmek olurdu. :D Video sanırım Makedonya'dan. Prilep yazıyordu levhada.
bide adamın arabasında navigasyon var onu kıskandım benim 2015 highline golfte yok :D ülkeden ülkeye donanımlar değişiyor hepsini takip edebilmek mümkün değil vallahi :D

Hocam Navıgasyon sistemi araç hıglıne olsa bile standart değil onun için kıskanmana gerek yok
Al güzel bir navıgasyonlu unute tak araca araç hıgline zaten fazla masraf da olmaz

Hocam Navıgasyon sistemi araç hıglıne olsa bile standart değil onun için kıskanmana gerek yok
Al güzel bir navıgasyonlu unute tak araca araç hıgline zaten fazla masraf da olmaz
8 inç mat ekran birde carplay geri görüş destekli ünite bulsam alıcam ama fiyatları tuzlu

Brezilya ve ABD'de Golf 7 üretildiğini bilmiyordum, hepsi Almanya üretimi sanıyordum.

Arka kapıyı görene kadar inanmadım ilk başta, tek kapılı modeldir diye düşündüm.

Katlanır ayna vs de var. Ama iç trimler, aydınlatmalar midline plus.

Arka havalandırma menfezi de kırık.

Belki birçok donanımı sonradan eklemiş de olabilirler.
Bu kadar kolay donanım ekleme imkanı olan bir araç daha gelmeyecek sanırım.
Çoğu şeyi amatör olarak kendimiz ekleyebildik.

Arka kapıyı görene kadar inanmadım ilk başta, tek kapılı modeldir diye düşündüm.

Katlanır ayna vs de var. Ama iç trimler, aydınlatmalar midline plus.

Arka havalandırma menfezi de kırık.

Belki birçok donanımı sonradan eklemiş de olabilirler.
Bu kadar kolay donanım ekleme imkanı olan bir araç daha gelmeyecek sanırım.
Çoğu şeyi amatör olarak kendimiz ekleyebildik.
volkswagenin bu olayını çok seviyorum retrofitle 2009 model golfü bile güncel hale getirebiliyoruz

cam tavan hariç her türlü donanım eklenebiliyor harika bir olanak diğer markalarda bu kadar donanımı imkanı yok ekleyemezsiniz

Makedonya tarafındaki belli başlı araçlar genel olarak böyle anlaşılan. 2. el sitesinden baktım. Örneğin şu ilan standart bi-xenon, pla, acc, koltuk ıstıma vs dolu bir araç ama arka camlar yine manuel. :D https://www.pazar3.mk/ad/vehicles/a...nicipality-of-gostivar/golf-7-1-6-tdi/6642469