Ağır Bakım Yer Tavsiyesi

34sileli

Üye
İsim
sefa
Merhaba canlar,

2014 model 1.4tsi golf ümüz var araç henüz 30 küsür binde
periyodik bakıma ilave olarak triger seti, antifiriz ve hidrolik yağını da değiştirmek istiyorum. birkaç yere sordum yetkili servisin biraz aşağısında söylediler, yetkili servis 35 bin civarı teklif verdi. yapılacak bu işler için tavsiye edeceğiniz istanbul ümraniye tarafında tanıdığı olan birileri var mı acaba

Merhaba canlar,

periyodik bakıma ilave olarak triger seti, antifiriz ve hidrolik yağını da değiştirmek istiyorum. birkaç yere sordum yetkili servisin biraz aşağısında söylediler, yetkili servis 35 bin civarı teklif verdi. yapılacak bu işler için tavsiye edeceğiniz istanbul ümraniye tarafında tanıdığı olan birileri var mı acaba

Servis ile dışarıdaki rakamın arasında uçurum yok ise tabiki servisi tercih etmelisin…

🧿 bu arada 2014 model 30b km de bir araç bulunmaz hint kumaşı…

Merhaba canlar,

Araç daha tertemiz. Hiç sanayide kurcalatmayın. Yetkili servise yaptırın hocam. Triger değişimi çok kritik, sente ayarı özelde yaptırılamayacak kadar önemli.

Geri