Araç içi şarjlı veya çakmaklık girişli f/p süpürge önerileriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Üye
İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Herkese hayırlı ramazanlar iyi forumlar dilerim

aracımın taban halısı ve koltuğun üstündeki hafif kırıntıları çekebilecek uygun fiyatlı şarjlı veya çakmaklıkla çalışan süpürge önerilerinize açığım

aracımı haftalık temizliyorum lakin süpürge erişimim yok anca yazlığa gittiğimizde içine süpürge tutabiliyorum pratik olması açısından araç içi süpürge arıyorum

Çakmaklık girişli işe yaramaz. Şarjlı olanlar ise evdeki süpürge modelleri arasından araştırmalısınız.

Elimde çakmaklıktan çalışan Black&Decker var,tertemiz 3-5 kere kullanmışımdır anca,performansı idare eder,ilan başlığındaki gereksinimleri rahatlıkla karşılar,düşünen olursa uyguna vericem.Bende evdeki şarjlıyı kullanıyorum.Yer İstanbul-Beylikdüzü

Şarjlı olan bir süpürge almanı tavsıye ederim
Cakmaklıga takılan ısını görmez ben 2 tane aldım ınan ıkısıde boşa gıttı düzgün bır şarjlı supurge al evde de kullanırsın

Şarjlı olan bir süpürge almanı tavsıye ederim
Cakmaklıga takılan ısını görmez ben 2 tane aldım ınan ıkısıde boşa gıttı düzgün bır şarjlı supurge al evde de kullanırsın
bi kere almıştım güzelde temizliyordu 1 ay sonra bozuldu ikidebir şarjı bitiyordu sanırım 300-500 liralıklar tam olarak iş görmüyor

Black decker kullanıyordum. Emsal başka ürün kullanmadım ama rutin temizlikte yetiyordu. Sonra eve şarjlı süpürge alınca onunla temizler oldum, baya da güçlü çekiyor. Kafama esince evin önünde pratikçe temizlemeyi sağlıyor. Eğer öyle imkan varsa hem eve hem arabaya çok iyi çözüm oluyor.

Denemek için bundan aldım. 450 tl di sanırım. usb-c telefon şarjlı.
Yorumlarda tek şarj ile 1 araba süpürdüm yazanlar vardı. aldım.
evde sehpanın üzerindeki tozu kaldıracak gücü yok. Bir daha yorumlara inanıp almam. Gerçek kullanıcı yorumu değil çoğunluğu. Böyle büyük gibi duruyor resim aldatmacası 1 avuç kadar boyu var.

Ekli dosyalar

• 1_org.webp
    1_org.webp
    6.1 KB · Görüntüleme: 12
evde sehpanın üzerindeki tozu kaldıracak gücü yok. Bir daha yorumlara inanıp almam. Gerçek kullanıcı yorumu değil çoğunluğu. Böyle büyük gibi duruyor resim aldatmacası 1 avuç kadar boyu var.
Bende aldım bundan dırek çöp e gıttı

bende buna benzer bişey aldım ilk başlar idare ediyordu 1 ay sonra bozuldu

:) beyler ihtiyacı olanlar vardı hem evdekileri hemde arabanızı mutlu edebilirsiniz…

8 Nisana kadar satış…

İşinizi rahatlıkla görür…

IMG_4169.jpeg

Ama tavsiyem kesinlikle aşağıdaki ürün olur bataryalı hatta yedek batarya da olursa değiştirip devam edebilirsiniz..

https://ty.gl/iw6n5sda1o9of

IMG_4170.jpeg
IMG_4171.jpeg
IMG_4172.jpeg

Son düzenleme:

Geri