Dizel Golf - Sabah İlk Çalıştırmada Ses Problemi

1golf

Yeni Üye
İsim
Ferdi
Araç
Golf
Triger bölümünün olduğu tarafta, aracı biraz kullandıktan sonra seste azalma oluyor. Triger yeni değişmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:

CİK CİK cik kuş sesi gibi mi hocam

Upvote 0
hocam bu cikleme değil cold start gibi ama tam anlamadım.
Cikleme daha önceki araçlarımda başıma gelmişti triger değişmesine rağmen geçmiyordu. Bu farklı bir ses

Upvote 0
hocam bu cikleme değil cold start gibi ama tam anlamadım.
Cikleme daha önceki araçlarımda başıma gelmişti triger değişmesine rağmen geçmiyordu. Bu farklı bir ses
Hocam ısındıktan sonra seste azalma meydana geliyor .

Upvote 0
Bu ses için olağan yani normal olarak bakılıyor denk geldiğim videolarda.

Dizel araçlarda motor çalışınca belirli bir süre yağ pompası ve yağın dağılımı için biraz çalkantılı çalışması gibi bir açıklama yapılıyor..

Kullanma kılavuzuna baktığınızda da benzer bir açıklama var.

Upvote 0
benimde bazen böyle çalışıyor rölantide 1 saniye gaz verip bırakın düzeliyor

Upvote 0
Bu ses için olağan yani normal olarak bakılıyor denk geldiğim videolarda.

Dizel araçlarda motor çalışınca belirli bir süre yağ pompası ve yağın dağılımı için biraz çalkantılı çalışması gibi bir açıklama yapılıyor..

Kullanma kılavuzuna baktığınızda da benzer bir açıklama var.

Aynen böyle. VAG bunu gayet normal görüyor ve sorun etmiyor. Bizim araçta da benzer şekilde var.

Ama bunu ustanın cahiline ve/veya şerefsizine sorarsanız hemen gözleri parlıyor. Artık kaç turda nereleri değiştirirse.

Upvote 0

N konumda oluyorsa peki ?
Benim aracımda bazen karşılaştığım bir durum var. Sizinle de paylaşayım. Aracı direk P konumunda stop edip ( önce n ye alıp el frenini çekiyoruz ya yükü vitese bindirmeme adına) sabah çalıştırdığımda benzer bir rolanti sesi alıyorum. Sonra N ye çekince ses düzeliyor. Acaba öyle bir şey olabilir mi?

Upvote 0

Geri