Golf 8.5 için Km77.com moose test videosunu izlediniz mi ? Yorumlarınız nedir ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

insanlar bu arabayı geyik testine bakarak almıyor tamamen markanın yaratığı kalite algısı yüzünden alıyorlar

Torsiyonlu 1.0 golf 7.5 daha iyi değerler sergiliyor…

Trafikte makasa girme,
Geyikli yollarda 69 la sür,
Lastiklere dikkat et.

Başarısız denemeyi videonun başına koyması, ilk bir "noluyoruz" dedirtti ama, başarılı geçiş de varmış. 16 jant ile daha mı kötü sonuç verir bu test onu da hesaba katmalı.

Bir de fabrikasyon gelen nexen lastik olayı var, mk8.5 ta halen nexen mi geliyor ?
köprütaş lastikten daha iyi değildir sanırım ?

Arama sekmesine yazsaydınız siz de görürdünüz..
https://www.golftutkusu.com/topic/13412-mk7-vs-mk8-geyik-moose-test/#post-429236

Yani aynı ebat lastik, motor tipi vs. kullanılıyorsa fikir verebilir... Bir de aynı hava koşullarında olmalı vs.

Gelelim gözden kaçan ince detaylara..

Golf 7 (7.5) testinde lastik ebatı 16 inç ve energy Saver lastik kullanılmış.. güneşli bir Temmuz..

Golf 8 testinde 17 inç turanza ve comfort modda olduğu yazıyor. Güneşli bir Temmuz..

Golf 8,5 için ise 18 inç turanza kullanılmış. Haliyle sportif yay var. Bulutlu bir Şubat..

Kıyaslanabilir değil.

Mühendislerin ekstra bir şey yaptığını zannetmiyorum. Tamamen donanım mevsim ve ekipmanın farklı olması..
Kısaca bu testler kendi halinde test ancak çok da kıyaslanabilir bir test değil.

(Not: Madrid hava durumu temmuz ayı gündüz 30°C üzeri, Şubat ayı 5-15°C aralığında)

Unutmayınız! Bu testlerde hız tespiti GPS ile yapılıyor. Yani araç göstergesinde daha yüksek hız görebilirsiniz.

Bende 1.0 dsg 7.5 var eğer 7,5 daha iyi performans sergiliyorsa testte bir problem var demektir.Golf 8,5de bagimsiz susp.daha buyuk jant lastik var.Yorumlarda 8,5in onune duba atildigi ve surucunun dikkati dagildigindan bahsediliyor.

Bende 1.0 dsg 7.5 var eğer 7,5 daha iyi performans sergiliyorsa testte bir problem var demektir.Golf 8,5de bagimsiz susp.daha buyuk jant lastik var.Yorumlarda 8,5in onune duba atildigi ve surucunun dikkati dagildigindan bahsediliyor.
Bu videodaki araç bağımsız süspansiyon yok torsiyonlu

Son kasa focustan daha iyi değer elde etmiş. Fordcuların moraller bozuk :)

Valla ben yol tutuşunu çok beğenerek sürüyorum. Araçta orijinal lastikler var keskin viraja limit üstünde gaz kesmeden girebiliyorum gönül rahatlığıyla

Valla ben yol tutuşunu çok beğenerek sürüyorum. Araçta orijinal lastikler var keskin viraja limit üstünde gaz kesmeden girebiliyorum gönül rahatlığıyla
Önden kaymayı bı tık çözmüşler. Hatchback ler arasında en iyilerden zaten Golf. Focusun namı sedan kasasında sadece

bu km77nin testlerin hala ciddiye alan var mı? bunlara en son 10-15 sene önce inanıyorlardı.

bu km77nin testlerin hala ciddiye alan var mı? bunlara en son 10-15 sene önce inanıyorlardı.
Her yeni gören konu açıyor. Daha sonra detaylı açıklama ekliyorsunuz ama yine santim santim tekrar değerlendirilmeye çalışılıyor.

Yine yazalım
Bu testler kendi halinde testtir. Kıyaslanabilir değildir.
Birebir aynı koşullarda ,"lastik/jant ,hava/zemin koşulları süspansiyon,hız" vs.vs. olursa fikir verebilir.

Geri