ALINIK Alınık Golf 8 İmpression Sağ Sol Far

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vzrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vzrl

Üye
İsim
Volkan
Araç
Golf 8
Maalesef aracın eski sahibi sanıyorum kaput takozlarını en dipte kullanmış, amortisör de bulunmadığı için sertçe kapatmış ve her iki far da üst taraftan kılcal şekilde çatlamış, yağmurda veya yıkamada su sızması yapıyor. Her iki farda da içerideki buhardan dolayı su izi var.

(Bu kanıya biz vardık. Eski sahibi haberim yok diyor. Büyük ihtimalle durum bu çünkü araç kazasız.)

Tamiri için uğraşacak vaktim yok, retrofit yapan ya da sağda solda duyan gören varsa impression far kasası (dolu ya da boş) lazım.

Yan sanayi bulamadım varsa bu konuda öneri onu da değerlendiririm.

Teşekkürler.

Maalesef aracın eski sahibi sanıyorum kaput takozlarını en dipte kullanmış, amortisör de bulunmadığı için sertçe kapatmış ve her iki far da üst taraftan kılcal şekilde çatlamış, yağmurda veya yıkamada su sızması yapıyor. Her iki farda da içerideki buhardan dolayı su izi var.

(Bu kanıya biz vardık. Eski sahibi haberim yok diyor. Büyük ihtimalle durum bu çünkü araç kazasız.)

Tamiri için uğraşacak vaktim yok, retrofit yapan ya da sağda solda duyan gören varsa impression far kasası (dolu ya da boş) lazım.

Yan sanayi bulamadım varsa bu konuda öneri onu da değerlendiririm.

Teşekkürler.

Tertemiz her şeyi üzerinde ürün istiyorsan üyemiz @yavuzbattal da var kendi aracından çıkma…

Orjinal sıfır arıyorsan onlineyedekparçacıda var…

https://www.onlineyedekparca.com/kategori/volkswagen-golf-8-dis-aydinlatma-urunleri

IMG_3897.jpeg

sahibindende de var ne kadar sağlam bilinmez …
tabi arayıp görüşmen gerek eski ilan…

IMG_3896.jpeg
IMG_3895.jpeg

Son düzenleme:
Tertemiz her şeyi üzerinde ürün istiyorsan üyemiz @yavuzbattal da var kendi aracından çıkma…

Orjinal sıfır arıyorsan onlineyedekparçacıda var…

https://www.onlineyedekparca.com/kategori/volkswagen-golf-8-dis-aydinlatma-urunleri

Ekli dosyayı görüntüle 82659

sahibindende de var ne kadar sağlam bilinmez …
tabi arayıp görüşmen gerek eski ilan…

Ekli dosyayı görüntüle 82660
Ekli dosyayı görüntüle 82661
Bunlarla bir irtibata geçeyim. Sağolasın.

Geri