Golf 7 triger değişim sonrası tekleme.

giresun28

Yeni Üye
İsim
Özgür
Araç
Golf 7 1.4 tsi
Selam.2016 Golf 7 1.4 tsi golfün triger,buji değişimi sonrası 1600 devir altı sabit gazda giderken tut bırak sorunu başladı ve yakıt 10 lt altına düşmemeye başladı.değişimi özel serviste yapıldı. Kontrol için tekrar servise Geri götürdüm aracın normal olduğunu ve devirli kullanırsam teklemenin yapmayacağını söylediler.ben arabayı surekli devirli kullanmaz zorunda değilim dedim.bakımdan önce böyle bir şeyin olmadığını söyledim.tekrar cihaza bağladılar 1 ve 2. Bobinlerin sıkıntılı olduğunu söylediler ve değiştirdiler.araç gene aynı düzelmedi.tekrar geri geri götürdüm aracı muhtemelen kurum pislik vardır dediler.depoya iki kere würth kurum temizleyici uyguladım ama hiç bir değisim olmadı.kocaeli izmitte bu işi cözebilecek yer arıyorum şu anda.başka bir ustaya sordum muhtemelen orjinal sente aparatıyla ayarlamamışlardır,ben 5 bine yaparım dedi.ustalara güvenim kalmadığı için bu şekilde kullanmaya devam ediyorum arabayı.

Triger değişiminde büyük bir ihtimal motor zamanlamasını bozmuşlar. Eğer firma suçunu kabul etmemekte ısrar ediyorsa hakem heyetine başvurun. Gerçi tamam yapalım derseler de onlarda zamanlamayı düzeltebilecek kabiliyette personel var mı o da meçhul.

Triger kayışı sente ayarını çoğu özel servis doğru yapamıyor.

Benim de başıma geldi, yetkili servise düzelttirdim.

en baştan yetkili serviste değişmekte fayda var.

Selam.2016 Golf 7 1.4 tsi golfün triger,buji değişimi sonrası 1600 devir altı sabit gazda giderken tut bırak sorunu başladı ve yakıt 10 lt altına düşmemeye başladı.değişimi özel serviste yapıldı. Kontrol için tekrar servise Geri götürdüm aracın normal olduğunu ve devirli kullanırsam teklemenin yapmayacağını söylediler.ben arabayı surekli devirli kullanmaz zorunda değilim dedim.bakımdan önce böyle bir şeyin olmadığını söyledim.tekrar cihaza bağladılar 1 ve 2. Bobinlerin sıkıntılı olduğunu söylediler ve değiştirdiler.araç gene aynı düzelmedi.tekrar geri geri götürdüm aracı muhtemelen kurum pislik vardır dediler.depoya iki kere würth kurum temizleyici uyguladım ama hiç bir değisim olmadı.kocaeli izmitte bu işi cözebilecek yer arıyorum şu anda.başka bir ustaya sordum muhtemelen orjinal sente aparatıyla ayarlamamışlardır,ben 5 bine yaparım dedi.ustalara güvenim kalmadığı için bu şekilde kullanmaya devam ediyorum arabayı.
kac binde triger deiştiniz hocam

Triger sentesi hatalı olabilir, bujiler sahte ürün olabilir, aracı daha çok mahvetmeden ,bulabilirseniz sente aparatlarına sahip iyi bir usta yada yetkili serviste kontrol ettirin, bujileri mümkünse servisten alın,

büyük ihtimal triger sentesi hatalı. bence 5 bin verip yaptırın. motorunuza zarar vermeyin.

Özel servisin ağzına yuva yapmış klasik bir cevap.Biraz bin duzelir veya araç geldiğinde de zaten böyleydi.Siz ne yaparsanız yapın kabul etmezler 2 bobini değiştirirler arkasına buji de değişecek derler.Yetkiliye gidince de öpüyorlar özele gidince iş bilmiyorlar nasıl olacak bu işler bilmiyorum.

En sevdiğim cevap:
--abi bu olay bunlarda kronik hepsinde var.

Son düzenleme:
YÜksek ihtiamlle sentesini ayarlayamadılar o yüzden subaplar yanlış zamanlamada çalışıyor. Bu da tam olarak dediğiniz sıkıntıları yapar

Sente ayarı hatalı açık ve net. Başka yerde sorunu aramayın.

Triger kayışı değişiminde sente ayarı düzgün yapılmadığı durumlarda aracın yağ eksiltmesine de herhangi bir etkisi var mıdır ?

Geri