K&N hava filitresi

Zuhrat

Üye
İsim
Zuhrat
Arkadaşlar k&n performans hava filitresi bizim araçlara uygunmu performans konusunda etkisi varmı son olarak ecufast stage 1 yazılımı tavsiye edermisiniz yaptıran arkadaşlar olumlu ve olumsuz yönlerini anlatırsa cok sevinirim :)

Arkadaşlar k&n performans hava filitresi bizim araçlara uygunmu performans konusunda etkisi varmı son olarak ecufast stage 1 yazılımı tavsiye edermisiniz yaptıran arkadaşlar olumlu ve olumsuz yönlerini anlatırsa cok sevinirim :)
Yaptıran bir arkadaş hiçbirşey değişmedi diyip sildirmiş. Konusu var forumda. Rsa firmasını övüyorlar. Bir de ona bakın derim;)

@yusuf hocam rsa firması Türk firmasımı piyasada kopya yazılım çokmuş bu araca zarar verdiğini söylediler ne kadar doğru bilmiyorum 

@Zuhrat K&N hava filtresi araçlarımıza uyumlu hocam ama açık ya da kutu içi hava filtresi tipinden hangisini istiyorsunuz ? Bende K&N kutu içi var ve performans olarak hiçbir farkı yok; ses olarakta anca kaputu açıp gazı bas çek yaptığınızda üflemesi duyulabiliyor.

Yapacağınız stage 1 yazılımda motoru bir açık; açığı tercih etmezseniz kutu içi filtreyle desteklemeniz aracınızı rahatlatacaktır.

Hocam ecufast önermem tsi motorda en çok önerilen yazılım firması RSA Motorsports'dur ve kullanıcı geri dönüşleri kayda değer oranda olumludur.

Onu geçtim forumumuz Ecufast ile indirim işbirliğine gitmiş; anlaşma sonucunda ecufast'ten bir yetkili, forumumuzda kendilerine sorulacak sorular için bir hesap açmış fakat bir süre sonra hiçbir soruyu cevaplamamaya başlayıp bunu iş yoğunluğu gibi inanılması zor bir argümanla desteklemeye kalkmıştır. Maalesef burada yazan çoğu insanlar iş güç sahibi ve vakitlerini gayet iyi ayırabiliyorlar. Olayı bu boyuttan bakarakta ayrıca değerlendirmenizi birdaha istirham ederim.

Saygılarımla

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Mete45 hocam cok teşekkür ederim değerli yorumunuz için rsa ilk defa duydum biraz araştıracam 

@Zuhrat Rica ederim hocam. Aracınız motor seçeneği neydi ? Son olarak lütfen yazılım yaptırmadan iyi düşünmenizi öneririm. 1.2, 1.4 ve 1.6 motorlarda kullanılan DQ250 tip dsg şanzıman 250 tork değerine kadar motoru destekleyecek kapasiteye sahiptir. Ben güven katsayısına güvenir, sınır umurumda olmaz derseniz işiniz şansa kalmış olur çünkü şanzımanlarımızın ne kadar güven katsayısıla üretildiğini bilmemekteyiz.

@Mete45hocam araçım 1.2 tsi dsg araçım 200 torkun bıraz üstünde olsa benim için yeterli olur şanzımanın max değerlerine ulaşmasada olur.eğer 250 tork ise max değeri benim için bu rakamın altında  olabilir 

@Zuhrat Sıkıntı yok o zaman hocam RSA Motorsports'da yapacağınız Stage 1 yazılım aracın güç değerlerini sınırlar dahilinde tutacaktır.

Geri
Üst Alt