Ankara Servis Önerisi

MachineeHead

Yeni Üye
İsim
Enes
Araç
Golf 8.5 1.5 TSI Impression
Arkadaşlar herkese merhaba, aracımın (Golf 8.5 impression paket manuel şanzıman)15000 bakımı geldi hatta biraz geçti. Ankara içi hangi servise götürürsem memnun kalırım bu konuda tecrübelerinizi rica ediyorum. Ayrıca bakım geldikten sonra ne kadar süre daha aracı kullanmaya devam edersem araç garanti dışı kalır bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:

Arkadaşlar herkese merhaba, aracımın 15000 bakımı geldi hatta biraz geçti. Ankara içi hangi servise götürürsem memnun kalırım bu konuda tecrübelerinizi rica ediyorum. Ayrıca bakım geldikten sonra ne kadar süre daha aracı kullanmaya devam edersem araç garanti dışı kalır bu konuda bilgisi olan var mı?

Merhaba kendini ve aracını tanıtmadığın için cevap vermek zor…

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

Haklısınız hocam attığınız sayfaya bilgilerimi yazdım.

Güncelleme: Bugün Ankara Otomol de 15000 km bakımını yaptırdım. Yaklaşık 9900 TL fatura kesildi. Üstüne 500 TL lik yakıt çeki verildi. Ayrıca bakım süresince vakit geçirmemiz için yakınlarda bulunan bir AVM ye araçla bırakıp geri alabileceklerinide söylediler. Bizimle ilgilenen Ümit bey ise çok ilgiliydi. Açıkçası memnun kaldım. Merak eden arkadaşların bilgisine.

Güncelleme: Bugün Ankara Otomol de 15000 km bakımını yaptırdım. Yaklaşık 9900 TL fatura kesildi. Üstüne 500 TL lik yakıt çeki verildi. Ayrıca bakım süresince vakit geçirmemiz için yakınlarda bulunan bir AVM ye araçla bırakıp geri alabileceklerinide söylediler. Bizimle ilgilenen Ümit bey ise çok ilgiliydi. Açıkçası memnun kaldım. Merak eden arkadaşların bilgisine.

Sen yazınca inan ben de memnun oldum…
Böyle servisler her yere lazım…

Hocam ümit bey çok ilgi ve alakalıdır memnun kalmana sevindim

O kadar alışmışız ki pisliğe bu normal geliyor şuan... Aynı şeyi reno Dacia servisi de yapıyor. Volkswagen gibi bir şirket her bayisi yapmalı ama gel gör ki bulunca çocuklar gibi seviniyoruz

Geri