Fizyoterapist
Yeni Üye
2023 model golf rline aracımın sunroofunu30’dk boyunca kapatamadım , aracı kapatıp açtım ki öyle dokunmatiği çalıştı , bu sürekli olan bişey mi
Garanti kapsamında olan araç için bi ücret alırlar mıDokunmatik paneller kronik arızalı. Çalışmadığında videosunu çekin serviste değiştirirler. Ne kadar fazla video çekerseniz değiştirme ihtimalleri o kadar artar. Bir daha başınıza geldiğinde kontağı kapatıp araçtan inip anahtardaki kilitleme tuşuna basılı tutarak kapatabilirsiniz yarım saat uğraşmanıza gerek kalmaz.
Hayır ücretsiz zaten garantinin de mantığı buGaranti kapsamında olan araç için bi ücret alırlar mı
Hayır hocam sizin hatanız olmadığı ve garanti kapsamında olduğu için ücretsiz değişim yaparlar.Garanti kapsamında olan araç için bi ücret alırlar mı
Hocam... Madem garantiniz bitiyordu neden girmediniz ki erkenden.Garantim 24.03.2025 tarihinde 5 gün olmuş biteli , kronik problemm olduğu için yardımcı olurlar mı?
Şikayet 10 15 gün oldu başlayalıHocam... Madem garantiniz bitiyordu neden girmediniz ki erkenden.
Hep diyoruz sorununuz varsa hemen garantiye sürüm işleri ne güçleri ne tıpış tıpış yapsınlar.
Doğuş a göre arabaların hiçbir kronigi yok. İnşallah yardımcı olurlar ama bence çok zor bı ihtimal
Keske hemen gitseydiniz. Geçmiş olsunŞikayet 10 15 gün oldu başlayalı
Keske hemen gitseydiniz. Geçmiş