Sunroof kapanmıyor

Fizyoterapist

Yeni Üye
İsim
Savaş
Araç
Golf
2023 model golf rline aracımın sunroofunu30’dk boyunca kapatamadım , aracı kapatıp açtım ki öyle dokunmatiği çalıştı , bu sürekli olan bişey mi

Sunroof rayında kir olabilir zorlanıyordur baktırmak gerekli temizlenmesi gerekebilir, ağaç altında kaldıysa çamur tarzı birşeyler girmiş olabilir.

Dokunmatik paneller kronik arızalı. Çalışmadığında videosunu çekin serviste değiştirirler. Ne kadar fazla video çekerseniz değiştirme ihtimalleri o kadar artar. Bir daha başınıza geldiğinde kontağı kapatıp araçtan inip anahtardaki kilitleme tuşuna basılı tutarak kapatabilirsiniz yarım saat uğraşmanıza gerek kalmaz.

Dokunmatik paneller kronik arızalı. Çalışmadığında videosunu çekin serviste değiştirirler. Ne kadar fazla video çekerseniz değiştirme ihtimalleri o kadar artar. Bir daha başınıza geldiğinde kontağı kapatıp araçtan inip anahtardaki kilitleme tuşuna basılı tutarak kapatabilirsiniz yarım saat uğraşmanıza gerek kalmaz.
Garanti kapsamında olan araç için bi ücret alırlar mı

Garantim 24.03.2025 tarihinde 5 gün olmuş biteli , kronik problemm olduğu için yardımcı olurlar mı?
Hocam... Madem garantiniz bitiyordu neden girmediniz ki erkenden.

Hep diyoruz sorununuz varsa hemen garantiye sürüm işleri ne güçleri ne tıpış tıpış yapsınlar.

Doğuş a göre arabaların hiçbir kronigi yok. İnşallah yardımcı olurlar ama bence çok zor bı ihtimal

Hocam... Madem garantiniz bitiyordu neden girmediniz ki erkenden.

Hep diyoruz sorununuz varsa hemen garantiye sürüm işleri ne güçleri ne tıpış tıpış yapsınlar.

Doğuş a göre arabaların hiçbir kronigi yok. İnşallah yardımcı olurlar ama bence çok zor bı ihtimal
Şikayet 10 15 gün oldu başlayalı

Geri