Hiçbir usta sorunun ne olduğunu söyleyemiyor

Wojespien

Yeni Üye
İsim
İlker
Araç
Golf 7 2014 1.6tdi bluemotion
Merhabalar golf 7 2014 dizel manual highline bluemotion kullanıcısıyım 4-5 farklı ustaya göstermeme ragmen hicbiri tam sekilde söyleyemedi kimisi yag müşürü değişicek,kimisi su pompası degisicek kimisi de bunlar yapılıcak olmazsa tesisata girilcek dedi soruns gelicek olursak araçta çekiş düşüklügü yasıyorum 4.vitesten sonra araba neredeyse hic cekmiyor 5.viteste 3bin devirde araba kendini motor korumaya alıyor ve daha fazla gitmiyor 2-3 haftadır böyle sorunu hicbir sekilde cözemedik yardımcı olabilicek birisi olursa cok sevinirim veya bursada iyi bi usta bilgisi olan.IMG_7116.jpeg

Araç kaç km de ısı değerleri nedir. Araç limp koruma moduna geçiyordur gücü keser..
Vakum sisteminde sorun olabilir.

Clh kodlu motorlarda Vnt açıp kapama westgate actuatör kronik sıkışıyordur sigortası atıktır.

Triger seti değiştiğiyse devirdaim su pompası da değişir.. sıvı bakımları ne aralıklarda yapıldı özellikle antifriz fabrikanın konduğuyla bu döneme kadar kullanıldıysa o araçla çok uğraşırsınız. Tüm petekler tıkalıdır sık sık fan açar yağ derecesi 130 seviyesindedir genelde.

Evveliyatı önemli detaylandırırsanız daha net bilgi verilebilir.

Upvote 0
Araç kaç km de ısı değerleri nedir. Araç limp koruma moduna geçiyordur gücü keser..
Vakum sisteminde sorun olabilir.

Clh kodlu motorlarda Vnt açıp kapama westgate actuatör kronik sıkışıyordur sigortası atıktır.

Triger seti değiştiğiyse devirdaim su pompası da değişir.. sıvı bakımları ne aralıklarda yapıldı özellikle antifriz fabrikanın konduğuyla bu döneme kadar kullanıldıysa o araçla çok uğraşırsınız. Tüm petekler tıkalıdır sık sık fan açar yağ derecesi 130 seviyesindedir genelde.

Evveliyatı önemli detaylandırırsanız daha net bilgi verilebilir.
Merhabalar aracı 265 bin kmde aldım triger devir daimi de o zaman degiştim aynı zamanda antifrizini de aldıgımda degistirip bakımlarını yaptırdım suan kilometre durumu 287 binde ,fan genellikle acıyor ama zorlamadıgım sürece yag seviyesini 108-110 derece üstü sehir icinde görmedim

Upvote 0
Merhaba bursada google swap oto yazın bir arayın isterseniz ben oraya götürüyorum memnunum sizde danışabilirsiniz

Upvote 0
Merhabalar golf 7 2014 dizel manual highline bluemotion kullanıcısıyım 4-5 farklı ustaya göstermeme ragmen hicbiri tam sekilde söyleyemedi kimisi yag müşürü değişicek,kimisi su pompası degisicek kimisi de bunlar yapılıcak olmazsa tesisata girilcek dedi soruns gelicek olursak araçta çekiş düşüklügü yasıyorum 4.vitesten sonra araba neredeyse hic cekmiyor 5.viteste 3bin devirde araba kendini motor korumaya alıyor ve daha fazla gitmiyor 2-3 haftadır böyle sorunu hicbir sekilde cözemedik yardımcı olabilicek birisi olursa cok sevinirim veya bursada iyi bi usta bilgisi olan.Ekli dosyayı görüntüle 82755
Sorunun elektriksel. İyi bir oto elektrikçi ye soketlalerin kablolarını ve sigortalarında kontrol ettir. Eskimiş yada kopmuş bir soket kablon olma ihtimali yüksek

Upvote 0
Sorunun elektriksel. İyi bir oto elektrikçi ye soketlalerin kablolarını ve sigortalarında kontrol ettir. Eskimiş yada kopmuş bir soket kablon olma ihtimali yüksek
Hocam cevabınız için teşekkür ederim baktırıcam

Upvote 0

Geri